Public Lab: перша лабораторія, що створює екологічно безпечне середовище для киян

1560

У Києві відбулося відкриття сучасної лабораторії хімічного аналізу Public Lab. Лабораторія надаватиме доступні послуги з проведення всіх видів аналізів, необхідних для контролю якості побутової та питної води, атмосферного повітря та повітря в оселі.

В умовах життя у великому місті контроль якості повітря та води є невід’ємною складовою здоров’я всієї родини. Відтепер кияни зможуть індивідуально підібрати найбільш ефективний вид фільтрації водопровідної води та визначитися із системою очищення повітря в залежності від специфіки місця проживання. Додатково фахівці Public Lab надаватимуть послуги з проведення процедури озонування, що дозволить знешкодити всі мікроорганізми в помешканні.

У рамках поліпшення рівня гармонізації природного та соціального середовищ лабораторія встановлює безоплатну співпрацю зі столичною ініціативою Kyiv Smart City, а також профільними державними органами. У подальшому Public Lab обіцяє надавати сприяння будь-яким ініціативам, спрямованим на поліпшення екологічного стану столиці.

Дізнатися більше

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск