Енергетичний форум Greencubator EnergyCamp під Києвом продемонструє можливості нової енергетики для бізнесу

786
3

Українська мережа енергетичних інновацій Greencubator на два дні перетворить галявину на Десні під Києвом у енергонезалежний табір з відновлюваної енергетики.

28-29 серпня пройде енергетичний форум просто неба Greencubator EnergyCamp, який збирає виробників та підприємців, інвесторів та аналітиків, інноваторів та науковців, журналістів та блогерів, представників громад та громадських організацій, яким близькі теми енергоефективності, сталого бізнесу, зеленої енергетики, екології та сталого розвитку. Учасників cерпневого EnergyCamp об’єднає тема «Нова енергія бізнесу, бізнес у новій енергетиці».

EnergyCamp стане майданчиком для:

? Представлення масштабних технологічних та інвестиційних проектів у відновлюваній енергетиці

? Зустрічі молодих компаній (енерго-startup-ів) та інвесторів у сфері нової енергетики

? Презентації інноваційних IT-рішень для енергобізнесу

? Демонстрації можливостей і технологій зеленої енергетики

? Для журналістів та блогерів, яких цікавить відновлювана енергетика та енергоефективність — це можливість побачити в дії джерела чистої енергії та познайомитися з людьми, які рухають цю справу.

EnergyCamp-Київ має на меті об’єднати зусилля бізнесу, інвесторів, інноваційних та освітніх інститутів, медіа та інтернет-спільности задля просування сталої енергетика та “зелених” моделей розвитку для бізнесу і споживачів, підтримки соціальної відповідальності бізнесу та забезпечення максимальної енергетичної незалежності України через використання можливостей відновлюваних джерел.

Роман Зінченко, координатор Української мережі енергетичних інновацій Greencubator переконаний, що “відновлювана енергетика для багатьох українських компаній може бути не просто модним словосполученням — а реальним додатковим джерелом доходу чи шляхом до суттєвого скорочення собівартості енергоємкої продукції. Саме тому ми прагнемо продемонструвати можливості інвестування та реалізації проектів енергоефективності та використання відновлюваних енергоресурсів як в існуючих підприємствах, в будівництві нових виробничих та генеруючих потужностей, так і в невеликих інноваційних компаніях-старт-апах, які розробляють енергетичні технології майбутнього”.

Оскільки юридичний супровід проектів у відновлюваній енергетиці є актуальним новим напрямком, 28 серпня на EnergyCamp працюватиме юридичний потік Legal Caf?, основними темами якого стануть:

? зелений тариф

? митні та податкові пільги для обладання

? нормативне регулювання енергоефективності в будівництві

? юридичні суперечності в бюджетному законодавстві — як їх усунути для стимулювання енергеоефективності

Експерти, підприємці та активісти у сфері енергеефективності та відновлюваної енергетики поділяться на EnergyCamp міжнародними та українськими найкращими практиками бізнесу в новій енергетиці.

Технічним партнерами EnergyCamp-Київ вже традиційно є ПАТ “Квазар” та “Українські новітні телекомунікації” www.untc.ua — ексклюзивний телеком-спонсор EnergyCamp.

Greencubator запрошує до участі в EnergyCamp доповідачів, підприємців, експертів, партнерів, медіа і блогерів, та всіх зацікавлених!

Реєстрація є обов’язковою для участі в EnergyCamp. Форма реєстрації знаходиться за посиланням на сайті

Довідка
EnergyCamp — це серія відкритих енергетичних форумів, що проводяться на чистому повітрі та повністю живляться від відновлюваних джерел енергії (сонце, вітер, біопаливо). EnergyCamp об’єднує енергію ентузіастів, експертів, журналістів, громад та бізнесу задля вільного погляду на енергетичне сьогодення та майбутнє нашого суспільства.

Темами попередніх таборів EnergyCamp в 2010 році стали “Розвиток через відновлювану енергетику: від депресивних регіонів до зростання” на EnergyCamp Крим (29-30 травня) та “Життя після нафти” на EnergyCamp-Долина (19-20 червня на Прикарпатті), “Енергоефективне село: здорові громади”, EnergyCamp-Северинівка (24-25 липня, Вінниччина).

Інформація про EnergyCamp (програма, реєстрація) на сайті www.greencubator.info/energycamp

Організатором є Українська мережа енергетичних інновацій Greencubator , що реалізує освітні, соціальні та медіа-проекти, спрямовані на розкриття можливостей, які енергоефективність та відновлювана енергетика несе громадянам, громадам, бізнесу та суспільству в цілому. Детальна інформація про Greencubator — на сайті www.greencubator.info

Greencubator організовує енергетичні табори EnergyCamp за підтримки USAID, UNITER , PACT.

Контакти

Партнерство та доповіді
Роман Зінченко
[email protected]
+380 67 4492876
+380 44 3740707

Інформація для медіа
Ганна Яковенко
[email protected]
+380 67 2771019
+380 44 3740707

Участь
Андрій Зінченко
[email protected]
+380 67 7441580
380 44 3740707

Оставить комментарий

Комментарии | 3

Поиск