Компанія Cisco – інноваційний партнер конкурсу «СтратегіЯ»

504

Перший київський конкурс молодих дослідників «СтратегіЯ», організований Київською міською державною адміністрацією і Фондом «Освітні Ініціативи» Олександра Кардакова, заручається підтримкою партнерів. Успішному проведенню Конкурсу сприяє лідер світової телекомунікаційної галузі – компанія Cisco.
Організатори і учасники Конкурсу висловлюють подяку компанії Cisco і керівникові українського представництва Cisco Олегу Боднару особисто за щиру зацікавленість у виконанні головної місії Конкурсу – підтримати нову генерацію прогресивної молоді,шляхом залучення її до реалізації практичних проектів, спрямованих на вирішення завдань суспільства.
Cisco стала інноваційним партнером конкурсу «СтратегіЯ» не випадково, адже має репутацію однієї з найбільш прогресивних компаній світу. Саме тому проекти-фіналісти в номінації «Електронне місто» будуть нагороджені спеціальними призами від Cisco.
Глава представництва Cisco в Україні Олег Боднар зазначає: «Компанія Cisco, діяльність якої тісно пов’язана з розробкою та впровадженням новітніх технологій, із задоволенням підтримує конкурс «СтратегіЯ». Ми впевнені, що юні новатори здатні поглянути на проблеми міста під новим оригінальним кутом зору, і запропонувати нестандартні рішення, які можна успішно впроваджувати в практику місцевого самоврядування. Адже саме молодь найбільш зацікавлена у тому, щоб зробити життя столиці комфортнішим, бо саме їм тут жити і працювати».
Нагадаємо, що Конкурс молодих дослідників «СтратегіЯ» пропагує культуру формування практичних ідей та навичок роботи над проектами серед осіб віком від 16 до 21 року, створює умови для суспільного прогресу через формування у молодого покоління волі та натхнення для реалізації власних ідей. Конкурс надає можливість учасникам проявити активну громадянську позицію, здібності до наукових досліджень та підприємництва, а також зробити перші кроки у бізнес-середовищі, розробляючи проекти, що можуть бути реалізовані у Києві.
Прийом проектів для участі у конкурсі «СтратегіЯ» почався 16 січня 2012. Всі учасники, зареєстровані на сайті проекту www.strategiya.kiev.ua, відтепер і до 17 березня включно можуть зареєструвати свої конкурсні роботи. Для цього потрібно зі свого персонального кабінету на сайті завантажити портфоліо проекту.
21 березня Експертна рада визначить і оголосить фіналістів Конкурсу.
Cisco (www.cisco.com) – світовий лідер у галузі мережевих технологій. На сьогодні мережева інфраструктура є невід’ємною частиною бізнесу, освіти, державного управління та домашніх комунікацій. У цьому контексті IP-технології Cisco — основа таких мереж.
Технічні засоби, програмне забезпечення та послуги Cisco дозволяють особам, організаціям та країнам збільшувати продуктивність, підвищувати рівень задоволення потреб клієнтів та посилювати конкурентоспроможність. Технології Cisco дають можливість легкого доступу до інформації у будь-якому місці та у будь-який час.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск