Буковель став місцем №1 в Україні за кількістю чек-інів у Facebook

660

Офіційна сторінка гірського курорту Буковель (fb.com/bukovel) стала місцем №1 в Україні за кількістю чек-інів у Facebook. Станом на зараз сторінка має більше 25 000 чек-інів і обійшла за цим показником друге за популярністю місце України – аеропорт Бориспіль (24 429 чек-інів).

Facebook дозволяє користувачам приєднуватися до географічних точок – місць, через функцію check-in і ділитися таким чином інформацією про своє місцезнаходження з друзями. Користувачі можуть приєднатися (зачекінитись) до певного місця за допомогою смарт-фонів і інших мобільних пристроїв, в які інтегровані GPS-системи.

Курорт №1 в Україні надає безкоштовний WI-FI своїм відвідувачам в усіх закладах. Протягом 2012 року планується покриття високошвидкісним WI-FI всієї території курорту, включаючи траси, що створить умови для широкого використання мобільних додатків з функціями геолокації. Планується, що вже в сезоні 2012-2013 всі відвідувачі курорту зможуть не тільки визначити своє місцезнаходження на курорті, але й дізнатися про наявність сервісів, забронювати номери в готелях, зарезервувати столики в ресторанах, викликати рятувальні служби, отримувати підказки щодо навколишніх географічних назв і напрямків пересування до бажаних місць.

На початку вересня 2011 року агенція PlusOne DA (Київ) вивела сторінки Буковеля в соціальні мережі ВКонтакте і Facebook. Спільноти курорту в соціальних мережах об’єднують любителів зимових і літніх видів спорту, відпочинку і оздоровлення в горах.

«Буковель» є найбільшим гірськолижним курортом в Україні пропонуючи своїм гостям найтриваліший зимовий сезон – більше 5 міс., більше 50 км осніжених і підготованих трас, 16 швидкісних витягів, різноманітний готельний фонд, ресторани, нічні клуби і інші сервіси. Гірськолижна та сноуборд школа курорту BukovelSkiSchool в 2011 році була визнана найкращою в Україні і отримала перемогу у конкурсі “Вибір Року 2011?.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном +380 67 657 15 99, Ярослав Ведмідь (управляючий партнер PlusOne DA).

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск