Путівники для гостей Євро-2012: папір / інтернет / планшет / смартфон

926

До початку чемпіонату Європи з футболу вийшли друком спеціальні випуски англомовних путівників та міні-гідів (карт) для туристів «Kyiv In Your Pocket» та «Lviv In Your Pocket». Окрім звичної туристичної інформації (що подивитися, де поїсти, куди піти розважитися) путівники містять спеціальні розділи для вболівальників з розкладом матчів, планом стадіону, розташуванням фан-зон та іншою корисною інформацією. Довідники поширюють безкоштовно переважно в готелях, хостелах та центрах туристичної інформації. Видавці наголошують на якості текстів – їх готували англомовці з США, які працюють в Україні.

Спеціально до Євро-2012 підготовлені безплатні мобільні версії для власників смартфонів та планшетів. Тепер уболівальники ще до приїзду в Україну можуть ознайомитися з містами, в яких планують побувати, і скласти свій власний маршрут, а система навігації не дасть загубитися на вулицях міст-господарів.

Європейська мережа In Your Pocket з часу свого заснування в 1992 році охопила понад 100 міст
в 25 країнах Європи. В Україні путівники In Your Pocket виходять з 2003 року в Києві, Львові та Одесі. Цього року підготовлені випуски про сім міст Криму.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск