Унікальне агентство «5 хвилин відпустки» запустило Vacator

3221
5

Ти завжди мріяв подорожувати і побачити світ? Не уявляєш свого життя без мандрівок і пригод? Ніколи не засиджуєшся на одному місці та постійно шукаєш нових вражень?

Із диво-приладом Vacator вирушай у 5-хвилинну відпустку до найвіддаленіших куточків планети! Джунглі Амазонки, африканська савана, узбережжя Тихого океану, схили Тибету — тепер на відстані однієї кнопки.

Схема роботи пристрою дуже проста: одягаєш Vacator, обираєш місце подорожі та вирушаєш у 5-хвилинну відпустку! Нудьгуєш за комп’ютером — вирушай у відпустку! Втомився працювати — вирушай у відпустку! Хочеться нових вражень — вирушай у відпустку! Рецепт один — у будь-якій незрозумілій ситуації вирушай у відпустку!

Screenshot_12

Популярний зараз стартап починався зі спільної мрії. Хлопці-винахідники з раннього дитинства захоплювалися фантастикою. Тож коли в коридорі університету Андрій випадково розговорився з Данилом, народилася ідея створити щось на зразок фантастичного шолома.

“Ми дуже щасливі, що Vacator став популярним! Нас навіть упізнають у коридорах університету (сміється). Раніше я про таке і не мріяв”, — ділиться своїми враженнями Данило.

На сайті 5minvacation.com.ua туристичне агентство 5 хвилин відпустки підготувало спеціальну пропозицію для бажаючих швидко й драйвово відпочити. У тебе ще є шанс зареєструватися і першим дізнатися про старт подорожей!

Перейти на сайт

Оставить комментарий

Комментарии | 5

Поиск