Одноденний юридичний ІТ-форум: Важливість юридичної та інформаційної безпеки бізнесу

1834

19 квітня у Львові пройде ІТ Legal Forum, покликаний перш за все захистити інтелектуальну працю найпрогресивнішого прошарку суспільства. В наш час найбільшу цінність має інформація, її захист не лише зробить компанію конкурентоспроможною, а й вбереже від зловмисників. Саме тому питання інформаційної безпеки є таким вагомим у сфері ІТ.

Організатор Форуму, Юридична компанія Лігалейд, піднімає питання, що є цікавими не лише для «айтішників», але й для власників бізнесу, керівників, а також юристів (чи адвокатів). Адже часто об’єктом інформаційного злочину стає інформація про Ваших Клієнтів. Це призводить не лише до витоку важливої інформації до конкурентів, але і до втрат репутації. В межах інтенсивну (8 годин) ви дізнаєтеся про дієвий та перевірений механізм правового захисту, при цьому деякі з них, такі як outstaffing, dedicated team, врегулювання питань про не конкуренцію, — випереджають правове регулювання. Також важливим питанням постає мобілізація-2015. На прикладі конкретних історій ви дізнаєтесь про варіанти збереження ІТ-спеціалістів.

It_Legal_Forum_01

Не оминуть увагою на Форумі, і проблеми пов’язані з кіберзлочинністю, де Україна посідає одне з перших місць, а кількість безготівкових операцій (в тому числі, он-лайн) постійно зростає. Напевно, кожен ІТ-спеціаліст має картку, якою розраховується та зберігає кошти. Так само, як, на жаль, кожен може зіткнутися із такими речами як обшук, допит. Базові знання, як себе вести в таких ситуаціях, просто необхідні в українських реаліях.

Деякі питання стають особливо актуальними в умовах активізації євроінтеграційних процесів. Так, мабуть, кожен програміст повинен враховувати певні правила захисту персональних даних при виконанні своєї роботи, а незнання, як відомо, не звільняє від відповідальності. Privacy by design – підхід щодо захисту приватних даних про який варто знати!

Кожен учасник Форуму на основі практичних порад та актуальних рекомендацій зможе суттєво підвищити рівень конкурентоспроможність бізнесу, а також покращити рівень безпеки. Крім цього, Ви отримаєте нові знайомства та можливість обговорити ваші питання з спікерами в невимушеній атмосфері після закінчення Форуму в одному з найкращих конференц-залів готелю Nobilis. Крім стандартних кава-брейків та ланчу, ми підготували для вас дегустацію вин від мережі магазинів Wine Time. Серед Ваших нових знайомих вагоме місце займе Quality Assurance Group — спільнота спеціалістів, які вирішують задачі різного рівня складності та діляться досвідом тестування, контроль якості. Дякуючи, нашим партнерам — коворкінгам Godo i Betaplace, починати бізнес без можливості оренди офісу простіше. А завдяки Lviv Convention Burea ви зможете першими дізнаватися про найпізнавальніші форуми та конференції бізнес-спрямування.

Дізнатися більше

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск