Stack – iOS-додаток для створення інтерактивних «до-після» фото

8405

Stack –український стартап-додаток для створення та поширення інтерактивного контенту у стилі «до» та «після». Розробники запевняють – додаток буде популярний серед активних користувачів смартфонів. Хештег #beforeandafter в Instagram зустрічається 4 660 700 разів. Приріст таких постів близько 150 000 в місяць.

Павло Черноволенко, Іван Ковбас, Володимир Космірак – автори додатку

Програмісти з Івано-Франківська вирішили спробувати кинути виклик соціальним мережам, які спеціалізуються на фото. Розробники сконцентрувалися на вузькій ніші «до» та «після» фото. З’ясувалося, що в App Store ще немає додатків, які б дозволяли швидко та зручно створювати та поширювати такий контент.

Ось як працює Stack:

Інтерактивні стеки реагують на тапи, свайпи та силу натиску.

Для чого потрібен Stack?

Команда переконана, що у кожної людини на певному етапі виникало бажання порівняти дві схожі фото: прогулянка з батьками по тих же стежках в парку що і десять років тому, фото на лавці, де 5 років тому твій коханий зробив тобі пропозицію або навіть фото до і після шаленої вечірки. Таких моментів у нашому житті неймовірно багато і це доводиться цифрами: хештег #beforeandafter в Instagram зустрічається 4 660 700 разів. Приріст постів близько 150 000 в місяць. То чому б не зробити цей процес більш простим для людей?

Замість того, щоб гортати тисячу фото назад у своєму телефоні або намагатись знайти фото у одній з численних папок на комп’ютері, досить просто відкрити програму і відразу знайти потрібне фото.

Stack написаний на мові Swift 2.0, автори працюють над тим, щоб додаток використовував всі можливості нових iPhone та iOS 10

Stack написаний на Swift 2.0, автори працюють над тим, щоб додаток використовував всі можливості нових iPhone та iOS 10

Окрім звичайних користувачів, Stack буде цікавий компаніям для просування їхніх послуг. Так, наприклад, компанії, які займаються ландшафтним дизайном, зможуть зручно демонструвати результати своєї праці. Інтерактивний контент в форматі «до» та «після» у даному випадку є найефективнішим інструментом залишаючи позаду статичні фото чи відео із зображенням процесу.

Розробка додатку тривала близько 6-ти місяців. Сьогодні команда працює над новими анімаціями стеків, та розширеними можливостями для компаній, розповів Павло Черноволенко, співзасновник проекту.

Додаток вже доступний на App Store для користувачів iOS 8 та вище. Користувачам Android доведеться зачекати до літа 2017.

AppStore Red

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск