Agiliway пропонує альтернативу 1С на базі Odoo

11061
5

Компанія Agiliway пропонує альтернативне комплексне рішення для управління бізнесом. Зокрема для управління бухгалтерським обліком на базі Odoo — ERP-системи з відкритим кодом, що характеризується чудовою функціональністю та орієнтованістю на потреби клієнта.

Недавні рішення української влади спричинили нову хвилю зацікавленості в альтернативах 1С та інших засобах управління бізнесом. Agiliway, будучи завжди в курсі прогресивних тенденцій програмного забезпечення, вирішила поділитись досвідом впровадження однієї з найбільш ефективних і перспективних систем управління бізнесом в Європі — Odoo.

«З-посеред десятка конкурентів, які пропонують інтегровані рішення для бізнесу Odoo (раніше відома як OpenERP і TinyERP) виділяється своєю високою гнучкістю, чудовою функціональністю та невисокою вартістю впровадження і супроводу. Крім того, з 2012 року Odoo демонструє стрімкий розвиток, залишаючи позаду конкурентів і збільшуючи свою клієнтську базу», — зазначає головний інженер проекту​.

Які ж основні переваги і особливості Odoo

Перш за все це багата різноманітність модулів (понад 100), які охоплюють усі можливі бізнес-процеси і є легкі в налаштуванні. Платформа також дозволяє вам інтегрувати ваші процеси з понад 5000 зовнішніми сервісами і додатками.

Серед найпопулярніших модулів слід виділити наступні:

  • управління бухгалтерським обліком;
  • широкий набір динамічних звітів;
  • великий перелік інтерфейсів інтеграції з банками;
  • систему підтримки контактів з клієнтами;
  • інвентаризацію на базі стандарту MRP;
  • управління закупівлями і логістикою;
  • платформу електронної комерції;
  • модуль управління ресурсами та безліч інших.

Охоплюючи такий діапазон діяльності, Odoo все ж залишається простою у використанні завдяки своїй модульності. Незважаючи на складність бізнес-задач, кожен, навіть недосвідчений користувач, може вибрати саме ті модулі, які відповідають найактуальнішим цілям розвитку його бізнесу і додавати нові модулі Odoo в міру розвитку бізнесу.

Фактор часу безсумнівно відіграє вирішальну роль в реалізації рішень для управління будь-яким бізнесом. В даному випадку зручний інтерфейс і легкозрозумілі можливості платформи Odoo підтримують швидкий запуск і простоту використання системи.

Odoo — ERP-система з відкритим кодом (open source). Тому вона абсолютно безкоштовна, що є ще одною перевагою при заміні 1С. Єдине, що вимагає витрат — це оплата кастомізації, впровадження та супроводу системи.

Команда Agiliway здійснює професійне впровадження і кастомізацію Odoo, щоб ця платформа стала якомога доступнішою і зручнішою альтернативою 1С для українських компаній та підприємців.

Якщо ви прагнете дізнатись більше про особливості роботи Agiliway з Odoo, маєте запитання, пропозиції або шукаєте додаткову інформацію, відвідайте наш веб-сайт або напишіть нам на поштову скриньку [email protected].

дізнатися більше

Контактна інформація
Сергій Корнієнко
COO в AgiliWay Group, Inc.
[email protected]
тел.:+38 093-252-2153

Оставить комментарий

Комментарии | 5

  • Сколько еще различного …..на будет пытать стать альтернативой. McFoxy тоже альтернатива McDonalds 😉

  • достатньо просто зайти на сайт Odoo і поклацати вартість модулів, які мають покривати функціонал базової 1С:Бухгалтерії, та зрозуміти, що це місячний платіж)
    ну а ще цікаво, чи компанія впроваджує розрахунок зарплати з індексацією та нарахуванням «по середній», виписку податкових накладних та розрахунків коригування, щось назразок «складного обліку ПДВ» в 1С, підтримує оновлення звітних форм з ПДВ, ЄСВ?

  • конечно да, если работаете со специалистами… А по месячной стоимости, то есть комьюнити версия. Так что рекомендую подробнее ознакомиться!

  • Торгсофт® — удачная альтернатива 1С! Программа разработана в Украине для владельцев магазинов и торговых сетей, с учетом их опыта, пожеланий и особенностей бизнес-процессов. Выбирая Торгсофт®, Вы получаете:
    1. Автоматизацию под ключ: консалтинг по эффективной организации учета в магазине, программу, установку и обучение, сопровождение, торговое оборудование, дисконтные карточки.
    2. Бессрочную лицензию и бесплатные обновления.
    3. Возможность протестировать программу бесплатно в течение 30 дней.
    4. Внедрение Торгсофт® без привлечения программистов и остановки торговли — после установки на компьютер в программе сразу можно работать.
    5. Предотвращение махинаций продавцов и защиту бизнес-информации.
    6. Техническую поддержку в режиме реального времени, с подключением к Вашему компьютеру.
    7. Прозрачную стоимость и просчитываемый заранее бюджет. Возможность покупки в рассрочку.
    8. Опыт наших специалистов по переносу данных из 1С и других учетных систем.

    Обращайтесь — будем рады рассказать о программе для торговли Торгсофт® более подробно!
    +38 (057) 760 18 28
    https://torgsoft.ua/

Поиск