DApp Dev Conference у Києві: 5 причин, чому не можна пропустити конференцію

7495

16 квітня в креативному просторі IZONE у Києві відбудеться DApp DEV Conference. Ethereum Conference by developers for developers — технічна конференція для DApp-розробників на базі протоколу Ethereum і всіх, хто цікавиться блокчейном та суміжними технологіями.

Це перший захід такого рівня: конференція збере понад 350 DApp-фахівців, які почують доповіді міжнародних експертів з компаній Ethereum Project, ConsenSys, Parity Technologies, Tendermint, DApp DEV Consulting. А отже пропонуємо п’ять причин, чому варто відвідати конференцію:

1. Майбутнє — за децентралізованими додатками

Сьогодні кожний чув про біткойн та інші крипто-гроші, проте технологія блокчейн — це дещо більше. За її допомогою створюють DApps — децентралізовані додатки і сервіси, які об’єднують людей та організації без централізованого посередника. Це означає, що ніхто ззовні не може жодним чином втручатися в роботу таких сервісів або відслідковувати їхні дані.

На думку Віталіка Бутеріна, співзасновника проекту Ethereum, головна переваги децентралізації — це стійкість такої системи до раптових падінь або відмов. Крім того, такі системи складніше атакувати, адже в них немає вразливих елементів.

2. До Києва вперше завітають 20 розробників екосистеми Ethereum

DApp DEV Conference збере разом кілька десятків адептів децентралізації мережі та web 3.0.

Хедлайнер заходу — Фабіан Вогельстеллер, який вважається батьком ICO, адже разом з Віталіком Бутеріним він розробив стандарт ERC20 для початкового випуску монет, який наразі використовують усі ICO. Наразі Фабіан є провідним DApp-експертом в проекті Ethereum. Він бере участь у розробці найвідоміших продуктів Ethereum, таких як Mist Browser, Ethereum Wallet, web3.js.

Майкл Уелер — блокчейн-євангеліст, співзасновник продукту INFURA, засновник Ethereum NYC. Раніше Майкл був старшим віце-президентом Банку Америки. На конференції Уелер розповість, як його команда вирішує найактуальнішу проблему блокчейну — масштабування.

Мартін Коппельманн — засновник Gnosis, революційної платформи прогнозування на базі протоколу Ethereum. Продукт Мартіна використовують для досліджень у різних сферах. Наприклад, Gnosis може спрогнозувати результати спортивних змагань, виборів, відрізнити підроблену картину від оригінальної.

Також про свій досвід розкажуть 20 інших експертів, які разом з Віталіком Бутеріним та іншими кофаундерами протоколу Ethereum формують екосистему і задають вектор розвитку технології.

3. Заплановано не тільки технічні доповіді, а й огляд крипто-економіки в цілому

Аби конференція була корисною не тільки для розробників, а й для всіх, хто цікавиться розвитком крипто-економіки, на захід запрошено спеціального гостя — футуролога Каспара Кор’юса. Каспар є ідеологом програми електронного громадянства в Естонії.

Каспар Кор’юс перебуває в рейтингах найуспішніших людей в сфері діджіталізаціі. У списку Forbes «30 до 30» він зайняв першу позицію в категорії «Технології та фінанси». Екс-віце-президент Google Меган Сміт назвала його одним з 20 світових лідерів в області цифрових технологій.

Каспар сформував власний концепт токенізації країни, згідно якого пропонує ввести в Естонії національну криптовалюту — есткоін. Отримані кошти будуть спрямовані у фонд, який займеться розвитком в країні нових високотехнологічних проектів для держсектора — таких як, штучний інтелект або смарт-контракти.

4. Блокчейн-розробники отримають можливість познайомитись з потенційними партнерами

Мета конференції — сприяти навчанню та зростанню у спільноти ĐApp ÐΞV розробників. Окрім підвищення технічної експертизи окремих фахівців, запорукою руху у правильному напрямку є розвиток української блокчейн-екосистеми в цілому, яка неможлива без діяльності успішних стартапів та продуктових компаній. На конференції блокчейн-розробники зможуть презентувати свій продукт.

Будуть приводи і для активного нетворкінгу: ввечері учасників конференції запрошено зібратись разом й пограти у настільні ігри. Неформальна атмосфера допоможе познайомитись з однодумцями та завести корисні контакти.

5. Практична частина: воркшопи з написання криптокотиків і захисту даних

Окрім доповідей, на конференції заплановано і практичну частину — ĐApp-воркшоп по роботі з децентралізованими додатками на тему «Як писати Криптокотиків за годину».

CryptoKitties — це відома економічна гра, в якій гравці мають змогу вирощувати віртуальних кошенят і перепродавати їх за Ethereum. Кошенят можна купити на внутрішній біржі.

Розробники компанії DApp DEV Consulting та тренери DApp DEV Club Дмитрій Кульбака продемонструють, як можна створювати CryptoKitties за допомогою смарт-контрактів.

Ще один воркшоп буде присвячено юридичній тематиці. Його проведе крипто-юрист Елізабет Ренеріс — експерт у сферах блокчейну, криптовалют, захисту даних, фінтеху та емерджентних технологій, випускниця Гарварда. Формат заходу — питання та відповіді. Задати власне питання матиме можливість кожний відвідувач конференції.

Бонус: мітапи зі спікерами конференції

До і після конференції відбудуться мітапи зі спікерами. Зустрічі пройдуть у форматі «Питання-відповідь».

На мітапах можна буде поспілкуватися з експертами, поставити їм питання — адже на конференції такий формат непередбачено, там тільки доповіді.

Заходи заплановано на 13-15 та 17-19 квітня. Ознайомитись з розкладом та придбати квитки можна на сайті коференції. Зустрічі пройдуть в просторі «ЦеХАБ» та Edinburgh Business School, ціна — від 320 грн.

Радимо не пропустити зустрічі із Фабіаном Вогельстеллером (Ethereum Project), Майклом Уелером (INFURA), Бьорном Вагнером (Parity Technologies), Майком Голдіним (ConsenSys), Гонсало Са (ConsenSys Diligence), Адріаном Брінком (COSMOS&Tendermint).

Тим, кого більше цікавлять не технічні питання, а загальний розвиток крипто-економіки, варто відвідати мітапи з естонським футурологом Каспаром Кор’юсом і крипто-юристом Елізабет Ренеріс. Заходи відбудуться відповідно 15 та 17 квітня в Edinburgh Business School.

Деталі конференції

Дата: 16 квітня (понеділок).
Місце: креативний простір IZONE (вул. Набережно-Лугова, 8).
Організатор: студія Dapp DEV Consulting.
Партнери: компанії ConsenSys і Parity Technologies.
Технологічний спонсор: Ethereum Foundation.

Промокод на знижку 20% — dappdevday.

Придбати квиток

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск