Дизайн-дайджест від школи Projector: статті, ресурси та колекції ідей

10523

Керівник школи Projector Олександр Трегуб склав тематичний дайджест про дизайн. Статті, ресурси та колекції ідей по дизайну інтерфейсів, графічному та предметному дизайну.

The Design Genome Project

InVision йдуть далі і запускають The Design Genome Project — проект, який підсумовує досвід дизайн-менеджменту таких команд як Netflix, Slack, Shopify, Pinterest та Capital One. Організаційна структура, процес проектування, інструменти — дізнавайтеся суперсили цих дизайн-команд і пропонуйте власну команду для інтерв’ю.  

Фірмовий шрифт IBM Plex

Так ніхто ще не презентував шрифти. IBM показують, як працювали над кожним штрихом в Plex.  

Cоздание дизайн-систем с помощью Atomic Design

Дизайн-система з детальною документацією — хіба це не панацея? Ігор Сивець з «EPAM Киев» розповідає що таке atomic design, як ця методологія спрощує роботу дизайнерів і що робити, аби запровадити її у своїй команді.

Дизайн-галерея The Future perfect

Хтось скаже, що це магазин, а у когось разом із цим сайтом закінчиться робочий день, бо це ніщо інше як веб-музей предметного дизайну. Найсміливіші дизайнерські рішення від авторитету в індустрії інтер’єру. Еклектична суміш сучасного виробництва та галереї під одним дахом.

VR, AR та ресурси зі створення міксованих реальностей

Створення віртуальної реальності — це не лише проектування інтерактивності, але й спроба відтворити жести, голос, просторове розташування, мікроінтерфейси та аудіо. Підбірка ресурсів з дизайну для тих, хто працює з доповненими реальностями.

Курс «Що трапилося з дизайном за останні 100 років»

9-го червня bang bang education запускає безкоштовний курс про дизайн 1918-2018 років. 20 об’єктів, 20 героїв і 20 подій, важливих для історії дизайну, від тих хто її створює. Альманах світової історії дизайну від найкращих російських дизайнерів і дизайн-студій.

Від хорошого до великого. Поради з покращення мікровзаємодій вашого інтерфейсу

Мікровзаємодії для макрорезультату. Маленькі хитрощі в анімаціях інтерфейсів, аби привертати увагу користувача до важливого.  

Як створити набір флет-іконок (сподіваюся, повна інструкція)

Дизайн-лафхаки та головні принципи для кожного, хто займається розробкою флет-іконок. Розподіл оптичної ваги, тонкощі деталізації, генеральне прибирання візуального шуму і як не стати рабом власної сітки — у матеріалі від В’ячеслава Шестопалова, Lead Designer у ELEKS.

Нова айдентика Міністерства закордонних справ Фінляндії

Кайф. Айдентика, до якої користувач може додати сигнали, підібрати колір, розмір, частоту, швидкість та розміщення.

22 фільми і шоу на Netflix, які має подивитися кожен дизайнер

Netflix — один з найнебезпечніших викрадачів часу, однак для дизайнера він може стати джерелом натхнення, починаючи від документальних фільмів до чистого візуального мистецтва. 22 шедеври для колекціонера візуального.

Каталог варіативних шрифтів

Обережно! Ігри зі шрифтами.

Про деньги, футбол и дизайн

Арт-директор Spiilka Володимир Смірнов з гумором і прикладами з футболу відповідає на питання скільки коштує дизайн і чому так дорого. Історія про те, як висока ціна допомагає продавати.  

Дизайн єдиного електронного квитка транспорту Києва

«Агенти Змін» вирішили пофантазувати про те, як міг би виглядати єдиний електронний квиток на транспорт. Пофантазували і зробили дизайн.

Нова айдентика Британського парламенту

Чи може державна установа стати зрозумілою для громадян завдяки дизайну? Відповіла дизайн-студія SomeOne.

Charles and Ray Eames

Життя і дизайн Чарльза та Реї Імзів — піонерів нових матеріалів у дизайні інтер’єру. Чудовий візуальний лонгрід про пару дизайнерів, яка  сформувала новий характер житла 20-го століття.

Як ефективно спроектувати все в останню хвилину

Гайд у професіональну дизайнерську прокрастинацію від дизайнера Carbon Health Пабло Стенлі.

Автор: Олександр Трегуб, засновник школи Projector

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск