Intellias розпочинає стратегічне партнерство з Creative Quarter – найбільшим IT-коворкінгом в Україні

5782

Одним із головних світових трендів останнього десятиліття є активне створення хабів, метою яких є формування екосистем для розвитку інноваційних компаній. Хаби допомагають бізнесам масштабуватись і здобувати конкурентні переваги. Цей аргумент є достатньо сильним навіть для компаній-гігантів, які розміщують свої офіси у таких креативних просторах чи коворкінгах. Зокрема, такі компанії як Microsoft та IBM орендують робочі приміщення у WeWork, найбільшій мережі коворкінгів у світі.

Sharing economy концепція набуває розвитку й в Україні. Компанія Intellias активно долучається до партнерства з найбільшими інноваційними коворкінгами України. До прикладу, одна з розробницьких команд Intellias розпочала роботу в «інноваційному готелі для IT-бізнесу» Creative Quarter (CQ) у Києві. Наявність такого простору як Creative Quarter дозволила Intellias максимально швидко розвинути інфраструктуру, дотримуючись при цьому як високих стандартів якості офісних площ Intellias, так і вимог замовників.

«Creative Quarter для нас – це більше, ніж коворкінг. Головна перевага – мотиваційне робоче середовище, де різні види бізнесу можуть синергійно взаємодіяти, переймати досвід та будувати відносини. В умовах постійно зростаючого бізнесу коворкінги дозволяють оперативно розширювати та масштабувати співпрацю з клієнтами, залучаючи нових спеціалістів, забезпечуючи їх якісними робочими місцями», – говорить Віталій Седлер, CEO та співзасновник компанії Intellias.

Creative Quarter (CQ) – це три функціональні офісні простори в Києві, головною перевагою яких є великий набір супутніх операційних сервісів: рекрутинг і HR, бухгалтерські та юридичні послуги, просування і підтримка продуктів на ринках США і Європи тощо. Можливість навчання – ще одна суттєва перевага. Упродовж дня у спеціалістів Intellias є можливість взяти участь у конференції, мітапі або ж хакатоні, які регулярно проходять в івент-зоні CQ.

«Ми раді розпочати співпрацю з Intellias і розмістити їх першу проектну команду в Creative Quarter. Найбільш приємним є те, що це партнерство – результат наших стратегічних інвестицій в продажі можливостей українських outsourcing компаній за кордоном. Ми будували команду продажів ІТ-послуг більш ніж 2 роки і тепер це приносить свої плоди», – прокоментував зі свого боку початок співпраці Роман Хміль, СЕО Creative Quarter.

«Приклад Intellias показує, що CQ як партнер (не тільки в сфері офісних рішень, а й розвитку бізнесу) може бути цікавим як малим та середнім компаніям, так і провідним компаніям галузі, які входять в топ-20 українського рейтингу. Сподіваюсь, що проекти Intellias на платформі CQ будуть тільки зростати і до кінця року ми допоможемо їх команді вирости до більше ніж 100 чоловік», – додав Хміль.

Intellias

Intellias – одна з найбільших ІТ-компаній України, заснована у 2002 році у Львові. Компанія має розробницькі офіси у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові, а також представництво у Берліні. Станом на березень 2019 року в Intellias працює понад 1300 спеціалістів.

Багато років поспіль Intellias є одним із найкращих ІТ-роботодавців року за версією DOU.ua. Минулого року компанія здобула звання «Велороботодавець року», яку присвоює асоціація велосипедистів Києва.

У 2018 році компанія Intellias увійшла до щорічного рейтингу Inc. 5000 – переліку приватних компаній, що найбільш динамічно розвиваються в Європі. Також у 2018 році Intellias залучив інвестиції від Horizon Capital, найбільшого фонду прямих інвестицій в Україні, для розширення можливостей надання послуг в Центральній та Східній Європі.

Creative Quarter

Сreative Quarter – мережа коворкінгів та event Spaces, запущена в березні 2017 року. В кінці 2018 компанія змінює ФОКУС і починає позиціонувати себе як інфраструктурний та сервісний проект, що забезпечує прискорення росту (boost) IT компаній. Ціль – забезпечення ефективного управління «під ключ» всіма бек-офіс функціями, що не є ключовими для більшості IT-компанії. Сьогодні CQ фокусується на управлінні офісами «під ключ», наданні повного комплексу операційних сервісів (рекрутинг, HR, фінансові та юридичні послуги, IT-підтримка) та розвитку продажів аутсорсингових ІТ-послуг на глобальних ринках. Головна місія – дати клієнтам можливість сфокусуватися на головному (ключових компетенціях свого бізнесу) та перекласти на CQ всю рутину з управління офісами та операційною діяльністю.

З самого початку роботи Creative Quarter ставить перед собою амбітну мету зробити український IT-ринок відкритішим для світу, а також прискорити темпи його зростання. На сьогодні компанія має три відкриті локації в Києві – в БЦ Gulliver tower B (м. Палац Спорту), БЦ Gulliver tower A (вул. Басейна) та в БЦ «Астарта» (м. Контрактова Площа), що налічують більш ніж 1500 робочих місць, та планує активно масштабуватись у майбутньому.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск