Kasta святкує своє 9-річчя глобальним розпродажем товарів

2455

31 липня і 1 серпня компанія Kasta традиційно проводить масштабний літній розпродаж HappyKastaDay, приурочений до дня народження компанії. Цього року команда Kasta робить акцент на швидкості доставки посилок і можливості безкоштовної примірки у відділеннях KastaPost по всій Україні.

Місія компанії — постійно дивувати клієнтів, впроваджуючи інновації і роблячи онлайн-шопінг дешевшим, зручнішим, швидшим. Саме тому команда Kasta з 2015 року проводить традиційний сезонний розпродаж — HappyKastaDay.

Так склалося, що ця подія збігається з днем ​​народження компанії, якій у цьому році виповнюється 9 років. Ідеєю для запуску проекту HappyKastaDay став сезон літніх розпродажів в традиційному ритейлі. Цього року команда Kasta впевнена, що завдяки трансформації бізнес-моделі, запуску нових продуктів та сервісів, вийде особливо підкреслити переваги онлайн-шопінгу. Вибрати з мільйона товарів і порівняти ціни можна на Kasta.ua, а роздивитися і приміряти в офлайні — у відділеннях KastaPost по всій Україні.

Команда врахувала побажання клієнтів щодо асортименту, брендів і категорій товарів, а також тривалості акцій і часу випуску вигідних пропозицій — H&M, Puma, UGG, Nike, Iren Klairie, VD One, ZARA, Oodji, Colin’s, Under Armour, Carlo Pazolini, Respect, Massimo Dutti, Pinko, Guess, Сonte та інші.

Окрему увагу цього року команда Kasta приділить доставці замовлень. По-перше, вона буде безкоштовною для всіх замовлень вартістю від 999 гривень. По-друге, за рахунок розширення мережі KastaPost до 105 точок по всій Україні, клієнти Kasta зможуть вибрати найближче відділення і замовити доставку туди. Там скористатися зручними примірочними, і в разі невдалого вибору моделі або розміру, зробити безкоштовне повернення непідходящих речей і миттєво отримати кошти на банківську карту. По-третє, у всіх упакованих замовленнях, ще до розпродажу, на клієнтів чекатимуть промокоди.

Власники карт лояльності Black отримають можливість взяти участь у розпродажі на 19 хвилин раніше усіх інших відвідувачів. Для користувачів мобільних пристроїв доступ до акції також буде відкритий на 9 хвилин раніше.

Варто також відзначити, що команда включила в день розпродажу багато цікавих активностей. Самі ж відвідувачі зможуть коригувати ціни на певні товари, ставлячи лайки. Чим більше лайків, тим відповідно нижчою буде ціна в день розпродажу.

Також, у рамках запуску категорії «Споживча електроніка» почала діяти послуга «Оплата частинами» від «Приват24». Команда підготувалась до святкування — провела тести продукту і усунула недоліки, тож під час розпродажу, скористатись новим сервісом зможуть усі клієнти, які мають платіжну картку «Приватбанку» та відповідають встановленим критеріям. Наразі, можна придбати будь-який товар з певних категорій без переплат та сплачувати за нього рівними частинами протягом обраного клієнтом терміну.

При оплаті замовлення карткою Visa, на кожну дев‘яту покупку діятиме 9% знижка. Також серед усіх, хто оплатив своє замовлення за допомогою картки Visa, щодня будуть обиратися 9 переможців, які отримають 99% знижку на своє замовлення у вигляді бонусів. Також оплата такою карткою дасть вам можливість отримати 50% знижки на приєднання до програми лояльності Kasta Black.

На майданчиках Kasta в соціальних медіа пройдуть розіграші гаджетів і наборів електроніки, а також пакетів приємних вражень.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск