Конференція з аналітики Analyze! вперше у Львові

2589

Львів за правом можна вважати столицею технологій та інновацій, і цієї осені саме у Львові вирішили зібрати ком’юніті аналітиків, маркетологів та digital-спеціалістів на першій конференції Analyze! Lviv.

Оскільки конференція нова та місцеві спеціалісти ще не знайомі з конференцією, розповімо трохи детальніше: що, як, де і навіщо.

Тож, давайте знайомитись 

Analyze! —  це конференція з аналітики для онлайн та мультиканалних проектів. Тут обговорюють систему аналітики та інструменти, що допомагають робити дані зрозумілими і практичними та застосовувати їх на користь бізнесу.

Якщо ви керівник, маркетолог, або навпаки — аналітик, і розумієте важливість збору, обробки та практичного використання даних у щоденній роботі — Analyze! це саме та конференція, де говорять про те, як зробити аналітику зрозумілим та зручним інструментом. Вміле використання аналітики допоможе глибше та детальніше аналізувати бізнес-процеси, і, як результат — приймати виважені стратегічні рішення.

Трохи про тих, хто розповідатиме про аналітику та надихатиме інсайтами.

Спікери конференції — експерти з Netpeak, Letyshops, Сonversion Rate Store, OWOX BI, Brainly.

«Достатньо великий відсоток доповідей буде про BigQuery, мову «R», — це майбутнє маркетингу, і добре, що вже зараз цьому приділяють увагу багато спеціалістів». Андрій Осіпов, веб-аналітик, автор блогу web-analytics.me, «Школа Аналітики Андрія Осіпова».

«Я радий, що в Україні є захід, який збирає аналітиків та однодумців, вони розвиваються, їх більшає. Конференція про це свідчить — дуже корисний контент, таке собі аналітичне свято». Олексій Селезньов, Head of Analytical Department, Netpeak.

Кому це цікаво та що корисного чекає вас на конференції?

Конференція орієнтована на аналітиків, маркетологів, спеціалістів з реклами, власників бізнесу та всіх тих, хто збирає і обробляє дані, хоче навчитись корисно їх застосовувати у своєму бізнесі.

  • По-перше, це кейси від тих, хто вміє працювати з аналітикою та майстерно володіє потрібними інструментами. Для учасників — це практичні знання та нові можливості в роботі з даними.
  • По-друге, це крута можливість поспілкуватись з однодумцями та обговорити тенденції в застосуванні аналітики. Для учасників — поради щодо інструментів для роботи та методик.
  • По-третє, це спосіб долучитися до спільноти практикуючих аналітиків, здобути нові знання та відкрити перспективи у найбільш прогресуючому та затребуваному напрямку.

Відео з конференції Analyze! у Києві за посиланням.

Збираємось 17 вересня у Bank Hotel, ділимося досвідом, обговорюємо тенденції, стаємо аналітичними. 

Придбати квиток зі знижкою 10% за промокодом ain_analyzelviv можна за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск