Компанія ITIS стала членом «Львівського ІТ Кластеру»

2437

Компанія ITIS (АЙТІС) приєдналась до найпотужнішої IT-спільноти в Україні, Львівського ІТ Кластеру.

«Львівський ІТ Кластер» – це об’єднання компаній, що спеціалізуються у галузі інформаційних технологій, які разом зі школами, університетами і місцевою владою розвивають бізнес-середовище міста.

ITIS — сильна і професійна команда, найбільш динамічний системний інтегратор України. Компанія робить акцент на стратегічному та консультативному підході до роботи із замовниками, прагнучи говорити з ними однією мовою. Отриманий досвід в галузі консалтингового та ІТ-бізнесу команда компанії перетворила на стратегію, що дозволяє почути клієнта, правильно виявляти його потреби та передавати найкращі практики використання інноваційних технологій. ITIS розвиває регіональну мережу представництв та радо співпрацює з регіональними спільнотами задля розвитку не тільки комерційних компаній, а й держави, в цілому, та пришвидшення цифрових змін в ній.

«Ми пишаємось професійним досвідом нашого персоналу і його готовністю братися за найновітніші розробки, які дотепер не були відкриті для українського замовника. Розвиваючи регіональні офіси, ми ставимо за мету ширити наш досвід та кращі технологічні практики регіональним замовникам, розвиваючи не тільки великі міста України, але й цілі регіони та державу загалом. Вступ до кластеру, до спільноти професіоналів – це новий драйвер нашого розвитку. Ми сподіваємося, що зможемо примножувати успішні кейси та укріплювати бездоганну репутацію кластеру», — прокоментував СЕО компанії ITIS, Ігор Федченко.

Якщо ви шукаєте надійного партнера для реалізації нестандартних задач, бажаєте вигідно вирізнятися серед своїх конкурентів у галузі або почати кардинально новий бізнес в Україні, фахівці компанії ITIS допоможуть підібрати оптимальні рішення та супроводжуватимуть вас протягом всього життєвого циклу вашого проекту — від проектування та закупівлі, до впровадження систем та рішень, надання послуг технічної підтримки та модернізації або оновлення.

Деякі факти про компанію:

  • ДСТУ ISO 9001:2015 (IDT) – відповідність компанії національному стандарту України.  
  • 30 вендорів в портфелі рішень.
  • 50 сертифікованих спеціалістів.
  • Режим надання технічної підтримки 24*7*365.
Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск