Smart city, діджиталізація держави та бізнесу, наукові парки й освіта в Україні: про що говоритимуть на Innovation Market

945

5–7 листопада в «Міжнародному виставковому центрі» представники бізнесу та влади, науки і освіти приймуть участь у масштабному форумі з розвитку інновацій в Україні — Innovation Market.

На форум запрошені вітчизняні та зарубіжні експерти, інвестиційно-фінансові установи, фонди, розробники інноваційних технологій, представники сфери захисту інтелектуальної власності, малий та середній бізнес. Від урядових установ будуть презентовані державні програми підтримки та фінансування стартап-проектів.

Головні теми програми:

  • тренди інновацій в Україні та світі;
  • розвиток та підтримка інноваційних проектів;
  • шляхи розвитку інноваційного бізнесу в Україні.

 Дискусійні панелі:

  • smart сity — інновації в містах; 
  • digital-трансформація держави та бізнесу;
  • smart-кластери і наукові парки в Україні. 

В рамках форуму будуть обговорені теми захисту інтелектуальної власності, фінансові механізми підтримки інноваційних проектів на різних стадіях розвитку, грантові програми.

Учасники форуму — відомі українські та іноземні спікери, зокрема, доктор Пьєр Лєна — Член Академії наук Франції, Бенедікт Херман — Перший секретар Представництва ЄС в Україні,  відповідальний за децентралізацію та галузеві реформи, Денні Абрамович — всесвітній експерт у галузі кібербезпеки та конфіденційності. Володимир Ставнюк — Голова Державної інноваційної фінасово-кредитної установи, Павло Карташов — директор Ukrainian Startup Fund. Олена Еро — координатор проекту Unlimit Ukraine від Європейської Бізнес Асоціації, Юлія Федів — виконавчий директор Українського культурного фонду та інші.

На виставці будуть представлені інноваційні розробки від більш ніж 100 підприємств та стартап-проектів.

Головні події форуму:

  • Круглий стіл зі співпраці між Україною та Ізраїлем в секторі інновацій.
  • Конференція на тему світового досвіду для України в галузі освіти за участю відомих експертів «Академії наук Франції» та «ЮНЕСКО».
  • Дискусійна панель «Інноваційні культурні проекти: Україна vs світ».

В дні форуму відбудеться конкурс інноваційних проектів та Innovation hackathon серед учнів «Малої академії наук України» під егідою ЮНЕСКО.

У виставковій зоні учасники презентуватимуть інноваційні проекти, винаходи, розробки та технології. 

Місце проведення форуму: «Міжнародний виставковий центр», Київ, Броварський проспект 15.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск