Microsoft довірила компанії ERC новий контракт за програмою Cloud Solution Provider. Що це означає

2659

10 вересня 2019 року Microsoft, технологічна компанія світового рівня, та ERC, один з найбільших дистриб’юторів в сфері IT на українському ринку, оголосили про розширення портфелю програмних та апаратних рішень Microsoft лінійкою хмарних сервісів за програмою Cloud Solution Provider (CSP) на ринках Центральної та Східної Європи.

Ще більш поглиблена співпраця з Microsoft та партнерами в країнах Центральної й Східної Європи, а також Близького Сходу, дозволить задовольнити потреби замовників якісно та в найкоротші терміни. 

Переваги програми Cloud Solution Provider (CSP):

  • Найширша пропозиція хмарних сервісів від Microsoft та інших провідних виробників, що наявні на порталі Partner Center. 
  • Гнучка оплата (щомісячна або щорічна) та автоматична зручна звітність щодо наявних сервісів та управління ними.
  • Можливість для партнерів заявити про себе та збільшити свій бізнес пропонуючи унікальні рішення на ринку та поєднуючи продукти від Microsoft з власними сервісами.

«Сьогодні замовники та партнери все частіше надають перевагу саме хмарним сервісам, вбачаючи в цьому і фінансову доцільність і оптимізацію у використанні ресурсів компанії. Ринок хмарних сервісних пропозицій оновлюється та вдосконавлюється щодня. Безумовно ми задоволені довірою компанії Microsoft та розширенням нашого контракту. Наша компанія працює вже багато років як Value Added Distributor і саме авторизація за програмою Cloud Solution Provider дозволить нам реалізувати наші можливості та запропонувати новий підхід у просуванні рішень Microsoft на ринках Близького Сходу, Центральної та Східної Європи», — зазначила Тетяна Корженко, директор дивізіону корпоративних рішень, ERC.

«Хмарні сервіси стали наймасштабнішою і найбільш руйнівною силою на ринку технологій за останні 15 років, саме тому впровадження Azure прискорюється. Для успішної реалізації всіх можливостей та переваг Azure, замовникам буде важливо вивчити нові навички та підходи до того, як вони розробляють, розгортають та запускають свої програми та рішення. Я рада бачити, що ERC розуміє цінність хмарних сервісів та допомагає загальній цифровій трансформації України та країн Центральної й Східної Європи», — додала Анке ден Оуден, генеральний директор в країнах Центральної та Східної Європи, під час зустрічі з керівництвом компанії ERC у Києві.

Для розширення знань по продуктам та рішенням на території Навчального комплексу ERC діє демонстраційний центр, що дозволяє нашим партнерам та їх замовникам пройти авторизовані та авторські курси Microsoft, а також на власному досвіді ознайомитися з функціональними можливостями рішень Microsoft.

Ресурси для співпраці

  1. Загальна адреса щодо питань, пов’язаних із Microsoft – [email protected].
  2. Навчальний комплекс ERC – [email protected].

Про компанію Microsoft

Microsoft – американська багатонаціональна корпорація, яка забезпечує цифрову трансформацію для епохи інтелектуальних хмарних сервісів та інтелектуальної переваги. Місія компанії полягає в наданні можливостей кожній людині та кожній організації на планеті досягати більшого.

Про компанію ERC

ERC – провідний Value Added Distributor широкого спектру продукції від лідерів світового ринку ІТ та електроніки для споживчого і корпоративного сегментів. Більше 200 контрактів з постачальниками грандами світової індустрії та майже 3000 дилерів і замовників, які є унікальними за своїми можливостями. Сучасний логістичний комплекс, ефективний сервісний центр, професійний колектив, унікальні маркетингові інструменти та оснащений навчальний комплекс додають цінності діяльності компанії.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск