Concord bank презентував нову віртуальну prepaid-картку — X-card. Її можна замовити в Telegram, а незабаром — у Viber

3527
1

Рrepaid-картка X-card від Concord bank — це миттєва віртуальна картка, яка має всі банківські ознаки: номер, термін дії та CVV-код, тому може використовуватися для всіх онлайн-оплат та оплат через Google Pay та Apple Pay, але тільки для платежів у національній валюті на території України.

Водночас слід зауважити, що максимальний баланс за карткою не повинен перевищувати 14 000 грн, а грошовий обіг — 62 000 грн на рік.

Оформлення забере лише 30 секунд: достатньо перейти за посиланням. або відкрити встановлений додаток Telegram і в рядку пошуку написати ConcordPrepaidbot, зазначити свій номер телефону та дотримуватися підказок. Усе просто, легко та зручно. Без візиту до банку, зайвих програм, анкет, паспорта та ІПН.

А ще в телеграм-боті вас зустріне наш маленький помічник-дракончик від Concord bank, який допоможе у вирішенні всіх фінансових питань.

Наприкінці літа банк почав розробку нового продукту — Prepaid-карти. Під час проєктування сервісів ми зрозуміли, що цей продукт ідеальний для створення чат-бота. Необхідно було зробити максимально зручний і швидкий бот, який дозволив би відкрити віртуальну карту за лічені секунди.

«Усе просто, — подумали ми і взялися за створення чат-бота. На третій день виявилося, що нам необхідно змінити половину сервісів банку, щоб навчити їх працювати з Prepaid-картою. Друга проблема була в тому, щоб змусити працювати все це максимально швидко. Наприклад, у поповненні мобільного телефону було задіяно 11 сервісів, які іноді могли працювати повільно, тож довелося переглянути алгоритми й робити всі дії максимально асинхронними. У моменти, коли користувачеві все ж необхідно 10 секунд почекати, у нас з’являється наш крутий персонаж, який скрасить очікування й змусить усміхнутися. У процесі розробки бот іноді переставав з нами розмовляти, часто ображався, іноді говорив зайвого», — коментує запуск Рrepaid-картки X-card керівник розробки Олександр Дрозденко.

Незабаром цей дракончик-пустунчик з’явиться в чат-боті у Viber, через який теж можна буде оформити Рrepaid-картку від Concord bank.

Що ви отримаєте з prepaid-карткою X-card від Concord bank

  • Розрахунки за всі товари та послуги в інтернеті з комісією 0 % (на території України в гривнях).
  • Оплата мобільного зв’язку з комісією 0% (через телеграм-бот).
  • Поповнення картки з комісією 0% через термінали «ПриватБанку».
  • P2P-перекази через чат-бот.
  • Розрахунки в один дотик через Google Pay та Apple Pay.
  • Перекази між картками Concord bank та на картки інших банків.
  • Перегляд балансу за карткою.
  • Повна анонімність платежів.
  • Телеграм-помічник 24/7 для розв’язання всіх ваших питань.

Ну що, цікаво? Тоді оформлюйте картку просто зараз в Telegram. Підключіться до Всесвіту разом з Concord bank!

Оставить комментарий

Комментарии | 1

  • Добре подумайте і почитайте документи та відгуки перш ніж мати з ними справу. На це треба мати нерви і не мало зайвих грошей, які зніматимуть просто так.

Поиск