Робота мрії
Dormeo заплатить 15000 грн за 9 годин сну!
Минулого року ми відкрили вакансію мрії. Ми запрошували людей до нашого магазину, аби виспатись на матраці з подушкою та отримати за це гроші. Кампанія мала на меті нагадати про важливість здорового сну та його вплив на здоров'я і мала шалений успіх. «Робота мрії» зібрала 70 000 кандидатів у 20-ти країнах світу.

Загалом компанія найняла 52 кандидатів по всій Європі. Цьогоріч ми влаштували це знову!
Матеріал підготовлено за підтримки Dormeo
Що це означає?
Матеріал підготовлено за підтримки Dormeo
Що це означає?
Взяти участь
Заявки приймаються до 5 березня.
Цей матеріал підготовлений журналістами AIN.UA за редакційними стандартами і опублікований за підтримки рекламодавця
Коли відбудеться конкурс?
Заявку на участь можна подати до 5 березня включно. Співбесіда з трьома фіналістами відбудеться 10 березня. А вже 13 березня переможець зможе солодко спати в нашому магазині.
Що отримає переможець?
15 000 грн, каву, круасан та 9 годин солодкого сну.
Навіщо ми це робимо?
Під час сну людина не лише відпочиває, а й омолоджується, але за умови, якщо спить на матраці, що підлаштовується під контури тіла і підтримує його. Сон – це робота. І він може стати вашою роботою мрії.
Взяти участь
Що відбувається під час сну?
Якщо ви думаєте, що поки ми спимо з тілом нічого не відбувається і ваш організм перебуває у пасивному стані, то помиляєтесь. Під час глибокого сну тіло відпочиває, зміцнює імунну систему та бореться з інфекціями. З іншого боку, безсоння провокує численну кількість ризиків для здоров'я: від симптомів депресії до високого тиску та мігреней. Сон та здоров'я тісно пов'язані між собою, а експерти зі сну від Dormeo намагаються поширювати знання серед якомога більшої кількості людей та приділяти особливу увагу найважливішому компоненту збереження здоров'я та гарного самопочуття. Коли покращується якість сну, покращується і якість життя.
Dormeo — один з провідних брендів, який створює здорове середовище для сну у 21 країні світу. Наша мета — покращити самопочуття наших клієнтів, а відповідно і якість життя.
Більше інформації на сайті Dormeo.
© 1999-2019 AIN.UA

При использовании материалов сайта обязательным условием является наличие гиперссылки в пределах первого абзаца на страницу расположения исходной статьи с указанием бренда издания AIN.UA. Материалы с пометками «Новости компаний» и PR публикуются на правах рекламы.