Важкі часи для подій: що зараз робить IT Arena?

1817

Кожного дня у світі та Україні зростає кількість хворих на COVID-19, так само як і кількість летальних випадків. Карантинні заходи, скасування авіасполучень, перенесення фестивалів та спортивних ігор, самоізоляція, паніка, соціальна дистанція і робота з дому. Що може зробити в цей час кількатисячна подія, крім того, щоб просто спостерігати?

IT Arena, одна з наймасштабніших технологічних подій України, яка цього року відбудеться 2-4 жовтня у Львові, не може стояти осторонь тоді, коли весь світ бореться за порятунок людських життів. Тому, до завершення карантинних заходів в Україні, 50% від кожного придбаного квитка на подію, будуть передані на боротьбу з поширенням коронавірусу у Львові та області. Зокрема, на проект ІТ-спільноти Львова – United for Health.

«IT Arena долучається до боротьби з поширенням епідемії коронавірусу, адже лише спільними зусиллями ми зможемо вплинути на ситуацію та подолати COVID-19. Яким нелегким не був би зараз час для бізнесу, а тим паче для подій, ми відчуваємо велику соціальну відповідальність перед жителями нашого міста та країни», – коментує Степан Веселовський, СЕО Львівського ІТ Кластеру.

United for Health – екстрений проект Львівського ІТ Кластеру, який передбачає актуальну допомогу місту та області, завдяки спільній злагодженій роботі ІТ-спільноти з міською та обласною владами. Проект має на меті запустити масове тестування населення на COVID-19, закупивши експрес-тести для потреб міста та області. Перші 20 тис тестів вже були придбані, а більше трьох сотень тестів проведено у Львівській області у тестовому режимі.

«Сьогодні настав час, коли кожен громадянин мусить проявити відповідальність, виконувати правила карантину, самоізолюватися, дбати про своє здоров’я та самопочуття рідних. ІТ-спільнота міста об’єднує свої сили для допомоги медикам та громадянам», – зазначає Іван Бабічук, голова Наглядової Ради Львівського ІТ Кластеру.

За останніми даними, в рамках ініціативи United for Health Львівський ІТ Кластер спільно з Львівською облдержадміністрацією вже розпочали кампанію з масового тестування населення Львівської області на COVID-19, а також оголосили про запуск кампанії масового тестування у Львові.

Купити квиток та допомогти в боротьбі з COVID-19 можна за посиланням.

Чи відбудеться IT Arena 2020?

Організатори запевняють, поки що все в силі.

«Ми сподіваємось, що епідемія згасне до осені і не лише ми так думаємо. Світова спільнота технологічних подій і ми у тому числі консолідуємося і обмінюємося інформацією щодо прогнозів на осінь. Зараз ми всі погоджуємось з тим, що осінній сезон конференцій не зазнає значних змін у порівнянні з минулими роками, окрім того, що він буде більш насиченим. Також нам всім доведеться впровадити додаткові заходи безпеки для наших учасників», – коментує Степан Веселовський.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск