SmartTender долучається до боротьби з COVID-19

1872

Життя — це не лише про роботу, але і про добрі справи, для яких завжди має залишатись час. З 31 березня 2020 року, для протидії загостренню пандемії майданчик SmartTender надає вільний доступ до закупівель медичних матеріалів і приладів — апаратів штучної вентиляції легенів, масок, антисептиків, гумових рукавичок, безконтактних термометрів, респіраторів тощо.

На початку минулого тижня ми вже безкоштовно надали повний доступ до функціональності проведення торгів Українському фонду допомоги UFOND. Також SmartTender щодня публікує спеціальний дайджест #тендери_stopcovid19 із головними закупівлями державних підприємств та медичних установ, пов’язаними з епідемією коронавірусу COVID-19.

Відтепер і до кінця карантину вільно створювати на нашому майданчику закупівлі для протистояння поширенню інфекції, а також користуватись сервісом електронного документообігу SmartSign зможуть не лише благодійні фонди, але й інші учасники цієї боротьби:

  • комерційні компанії; 
  • приватні медичні установи;
  • координаційні центри і штаби.

Для того, щоб оголосити закупівлі товарів, потрібних для боротьби з вірусом, або взяти участь у таких тендерах — достатньо зареєструватись на майданчику SmartTender. Для отримання додаткової інформації звертайтесь до наших менеджерів:

Ми закликаємо вас залишатись уважними один до одного, берегти себе та своїх рідних і не ігнорувати проблему, яка стосується кожного. Будь ласка, поширюйте цю інформацію, будьте людяними та залишайте у своєму житті місце для добрих справ!

SmartTender — офіційний електронний торговельний майданчик системи публічних закупівель Prozorro і найбільший в Україні онлайн-майданчик комерційних закупівель, який надає користувачам:

  1. Найбільший пул постачальників товарів і послуг в Україні.
  2. Професійні консультації, які допоможуть швидко створити потрібні торги.
  3. Онлайн-супровід на кожному етапі здійснення закупівлі.
  4. Максимальну підтримку для залучення більшої кількості надійних постачальників.
  5. Безкоштовний доступ постачальників до комерційних торгів.
  6. Вільний доступ до електронного документообігу SmartSign.

Долучайтесь до боротьби з епідемією коронавірусу COVID-19 і перемагайте разом зі SmartTender!

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск