На українському ринку з’явилася компанія, яка зможе повністю вирішити проблему доступу до освіти в світі

3911

На українському ринку з’явилася компанія, котра планує внести кардинальні зміни в систему навчання в Україні та світі. В січні 2020 року міжнародна технологічна компанії ETM Global, котра спеціалізується в галузях Education, Technology, Science та Consulting, успішно презентувала свою дочірню організацію на ринку та відкрила бренд-офіс EduTechMant Ukraine в Києві.

Після детального аналізу ринку засновники компанії ЕТМ виявили вагомі недоліки в сучасній системі освіти в світі. Зокрема в Україні, не існує загальної бази, котра б зберігала повноцінну інформацію про освіту людини. Також в школах, університетах та центрах позашкільної освіти не використовують портфоліо, за допомогою якого кожен наступний педагог міг би бачити, чим займався студент та які в нього були успіхи або складності. До того ж, в теперішній час, багато закладів працюють над створенням персональної траєкторії освіти студента, котра б дозволила кожній дитині ефективно навчатися в своєму ритмі, але фінальної мети ще не досягли. 

Программа буде працювати за допомогою штучного інтелекту (AI) і на постійній основі оновлюватиметься з появою більш інноваційних технологій, таких як нейронні зв’язки та інших. 

На платформі буде створено унікальний Education ID паспорт для кожного учня та студента, який буде зберігати в собі повний навчальний шлях дитини, включаючи позашкільну освіту, безперервно протягом життя.

Невід’ємною частиною розробки компанії ЕТМ стане можливість навчатися дистанційно, від дитячого садочку до університету. До того ж, з’явиться можливість отримати диплом онлайн. Вже зараз неформальне дистанційне навчання прирівнюється до державного, саме це спонукатиме суспільство до кардинальних змін в світовій системі освіти.

«Основна місія компанії —- внесення змін в систему освіти за допомогою розробки інноваційних технологій в галузі EdTech. Світ перетворюється на гігантський комп’ютер. Вже зараз ми живемо в час, коли такі технології, як Vr, Ar, Ai та Game використовуються навіть у сфері освіти», — говорить CEO та Co-founder ETM, Наталія Бобро.

Наталя Бобро, в минулому власниця компанії Release Education та співвласниця digital-платформи Place World, на данний час зайняла позицію CEO і Co-founder компанії EduTechMant.

Наталія Бобро, CEO та Co-founder ETM

Також, ми раді повідомити, що компанія Release Education, комплекс інноваційної позашкільної освіти, була успішно продана восени 2019 року. За 12 років компанія створила безліч успішних проектів, відкрила нові можливості для 10 000 клієнтів в Україні та за її межами. На момент продажу компанія оцінювалася в декілька мільйонів доларів, а тепер прийшов час рухатися далі і створювати дещо ще більш грандіозне. Задля якісного оформлення угоди наша команда скористалася послугами компанії InVentura Investment Group. 

Як зазначив Олексій Олейніков, керуючий партнер InVentura Investment Group: «Ми дуже швидко знайшли покупця і процес продажу пройшов успішно».

І на додачу до інформації про ETM Global:

  • На початку року компанія оголосила про купівлю української технологічної компанії, котра вже на протязі деякого часу існувала на ринку України. Компанія займається розробкою CRM-систем для бізнесу. На момент підписання угоди про продаж в системі було зареєстровано 70 000 користувачів, а сама компанія була оцінена в $1 250 000.
  • На даний момент систему оновлюють до версії 3.0. І вже в 2020 році планується вихід технологічного продукту на міжнародні ринки Європи, США, Китаю та Японії. 
  • Прогресивні технології компанії ЕТМ в нинішній ситуації більш ніж актуальні, вони просто — необхідні! Близько 900 мільйонів школярів та студентів по всьому світу змушені залишатися вдома через стан «епідемії» та не мають можливості вільно продовжувати навчання в школах, позашкільних закладах, в університетах та на додаткових уроках. Це серйозна проблема, тому що станом на сьогодні ніхто стовідсотково не може повідомити, як довго триватиме карантин і коли учні зможуть повернутися до своїх навчальних буднів. Проте інновація компанії ЕТМ вирішує дану проблему і пропонує сучасне рішення, яке допоможе дітям, батькам, котрі зараз не розуміють, чим зайняти дитину вдома, та навчальним закладам різного типу. 
  • В найближчий час планується додаткове фінансування компанії ЕТМ задля того, щоб вдосконалити технології компанії в галузі EdTech та розповсюдити їх не тільки по Україні, а і в інших країнах світу.

Також зазначимо, що компанія ЕТМ відкрита до співпраці з фондами та організаціями, зацікавленими в розвитку напрямку EdTech. Саме зараз прийшов час створити повноцінні онлайн школи, вузи, навчальні центри разом і змінити систему освіти в світі.

Ми пишаємося успіхами нашої команди та з кожним днем вдосконалюємося задля досягнення гідного рівня освіти в Україні та у світі. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск