МСБ онлайн: як «ТАС24 Бізнес» працює з бізнесом під час карантину

1744

Після введення карантинних заходів в Україні, малий і середній бізнес опинилися в складному становищі. Обмеження звузили можливості МСБ.

Виходом з ситуації, що склалася, стало переведення робочих процесів в онлайн, в тому числі і взаємодія з банківським сектором. Пошук надійних банківських онлайн-сервісів з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом і надійним функціоналом — це те, чого сьогодні потребують підприємці.

Перший онлайн-банкінг для МСБ «ТАС24 Бізнес» дозволяє здійснювати управління коштами онлайн та отримувати необхідне фінансування. Це стало безперечною перевагою в умовах ізоляції. Крім того, банк постійно розширює можливості для своїх клієнтів та вдосконалює функціональність.

Щоб почати роботу, потрібно зробити лише кілька простих кроків.

Перш за все, потенційному клієнту потрібно пройти ідентифікацію. Незважаючи на те, що українське законодавство все ще не дозволяє здійснити її 100% онлайн, немає необхідності фізично бути присутнім у фінансовій установі. Банк все зробить сам — представник приїде до клієнта для оформлення, після реєстрації та анкетування в клієнт-банку «ТАС24 Бізнес».

Банківська картка з PayPass активується разом з рахунком після підписання анкети. При цьому поточні рахунки відкриваються безкоштовно в гривнях, євро та доларах.

Подальша взаємодія з банком здійснюється виключно онлайн, з інтерфейсу або додатку (як для iOS, так і Android).

Вхід. Авторизуватись можна через номер телефону, email або ж сканування QR-коду з мобільного додатку «ТАС24 Бізнес».

Перемикання між пристроями. Передбачена можливість перемикання з одного пристрою на інший без втрати результатів роботи. Тут достатньо буде лише відсканувати QR-код.

Перемикання між компаніями без додаткової авторизації. У «ТАС24 Бізнес» немає значення, скільки компаній знаходиться на обслуговуванні в банку, ви вільно можете працювати під одним акаунтом.

Набір стандартних функцій незмінний. Перегляд балансу, руху грошей по рахунках, платежі в гривнях чи іноземних валютах, платежі в бюджет і подача звітності до податкової.

Банк вдосконалив інтерфейс — для зручного і зрозумілого створення платежів.

Зокрема, система підтягує реквізити контрагента, з якими клієнт вже працював і перевіряє правильність введених нових. Також автоматично розраховується сума ПДВ, яка копіюється в призначення платежу. У разі платежів в бюджет, система регулярно оновлює рахунки і знає куди платити.

До речі, в «ТАС24 Бізнес» обіцяють оперативно впровадити новаторські функції — перевірку контрагента щодо його сумлінності. Додатково можна буде замовити розширене досьє на потенційного партнера.

Ще одне нововведення — оплата з рахунку на карту фізичної особи будь-якого банку без вказування додаткових реквізитів. Для цього потрібно просто ввести номер карти і вказати, скільки і з якого рахунку перераховувати.

Не менш унікальною опцією є вибір варіанту підтвердження платежу та інших операцій. Крім класичних ОТП-паролів у вигляді SMS на телефон або на email є можливість підтвердити платіж QR-кодом або ЕЦП будь-якого АЦСК України, чи то АЦСК ДФС, чи будь-якого іншого акредитованого центру сертифікації ключів. З метою безпеки є можливість встановлювати ліміти операції на варіант підтвердження.

Кредитування. Отримати кредит на суму до 2 млн грн можна не відвідуючи відділення банку. Для оформлення кредиту на розвиток бізнесу, поповнення оборотних коштів, відкриття кредитного ліміту необхідно надати довідку/виписку з рахунків і фінансову звітність (або фінансову декларацію в разі спрощеної системи оподаткування).

«Однією з основних переваг залишаються технології «ТАС24 Бізнес», які дозволяють нашим клієнтам подавати заявки з документами на кредитування і підписувати договори ЕЦП виключно в онлайні, без відвідування банку. Це робить кредитування простішим і доступнішим, зберігаючи багато часу для важливих бізнес-задач і процесів», — підкреслює Сергій Бочаров, керівник «ТАС24 Бізнес», першого онлайн-банку для МСБ, Заступник Голови Правління ТАСКОМБАНКУ.

Банк в подальшому має намір вдосконалити і розвивати банківську екосистему. Мова йде не лише про вдосконалення функціональних можливостей онлайн-банкінгу, а й про створення партнерської мережі, через яку можна буде купити/продати що завгодно. На цій основі в подальшому в мережі буде створена платформа лояльності — одні клієнти банку зможуть отримувати знижки при купівлі товарів або послуг у інших клієнтів банку.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск