10 корисних українських Telegram-каналів для айтішників, діджитал-спеціалістів та усіх, хто цікавиться технологіями

4397

Як відомо, останнім часом Telegram став основним джерелом інформації для багатьох людей. Це і не дивно, адже основними його перевагами є зручність в користуванні, велика кількість цікавих каналів, швидкість отримання інформації.

Пропонуємо вашій увазі добірку українських Telegram-каналів, на які варто підписатися кожному, хто цікавиться технологіями, діджиталом, HR, або ж тим, хто працює в IT. Ці канали допоможуть вам розвиватися, знайти хорошу роботу і бути в курсі останніх новин IT-галузі.

Цікаві онлайн-івенти

Тут збирають інформацію про цікаві онлайн-події в Україні (вебінари, тренінги, курси і т.п.), більшість з яких — безкоштовні. Підписуйтесь на канал, щоб мати можливість розвиватись і підкорювати вершини IT-галузі швидше та без зайвих витрат.

PM без проблем

Це найбільший українськомовний блог про проектний менеджмент та саморозвиток. Автор каналу — Program Manager в ELEKS, тому публікує лише максимально якісну інформацію з власного досвіду, яку ви одразу ж можете застосовувати в своєму житті та кар‘єрі.

IT в Україні

Тут в зручному для читачів форматі публікують новини про компанії, онлайн-сервіси та стартапи, які популярні в Україні та є корисними для українців. Одне повідомлення на день з новинами останньої доби. А також — вебінари, IT-івенти, гумор.

UIT

Український канал про актуальні новини, заходи та вакансії в світі інформаційних технологій. Якщо для вас робота — це творчість і креативний мисленнєвий процес, то ви зможете розвиватися разом із ком’юніті UIT та знайдете багато цікавого.

NON-tech Jobs in IT

Один з перших кар’єрних IT-каналів в Україні, де ви знайдете: бонуси для рекрутерів і HR, унікальні remote & relocate вакансії, дослідження ринку, курси з унікальними знижками, безкоштовні вебінари. Тут розміщують вакансії IT-компанії з усього світу.

Технології, медіа та суспільство

Авторський канал журналіста Андрія Бродецького про технології, які змінюють світ. Лонгріди і аналітика про штучний інтелект, нейромережі, інтернет-платформи, кібербезпеку. Без нудних новин. Один з найпопулярніших українських каналів (>42000 читачів).

Кукумбер

На цьому каналі зібрані рекомендації цікавих сайтів, програм та застосунків. Щодня публікується корисний і простий у користуванні сервіс. Пропонуються як для PC, так і для Android чи iOS. Великий вибір і зручна навігація.

HR Лайфхак

Канал для тих, хто працює з людьми в IT і не тільки. Тут ви знайдете унікальну інформацію, як для новачків, так і для досвідчених спеціалістів. Лише перевірені джерела, практичні статті та реальні кейси.

+1 IT ВАКАНСІЯ

Відбірні вакансії з топових IT-компаній України та світу з зарплатнею від $2000. Тут допоможуть знайти найкращу роботу або досвідченого виконавця на проект чи в стартап.

Digital Squad

Телеграм-комікс про діджитал професії. Щоб почати навчатися та заробляти на улюбленій професії з будь-якої точки планети, потрібно обрати героя та слідувати за ним. Heroes: Writeman — копірайтер. Dewoman — дизайнер. SMMAN — спеціаліст з соцмереж.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск