БЛОГИ
Що таке корпоративні блоги?
Блоги — один із форматів нативної реклами. По суті це представництво компанії на AIN.UA, через яке проходить комунікація між аудиторією видання і, власне, самою компанією.

На відміну від PR-публікацій теми розробляються за участю редакції, а тексти можуть готувати безпосередньо журналісти видання.

За допомогою блогу на AIN.UA можна робити як іміджеві, так і більш прагматичні кампанії: розповідати про свої послуги, навчати користувачів користуватися своїм продуктом за допомогою інструкцій, вирішувати задачі рекрутингу та HR бренду, проводити опитування чи конкурси для найму спрівробітників. І найголовніше, робити це системно та цікаво для читачів AIN.UA, а це — два з двох.
Швидкий доступ до блогів забезпечує окремий пункт меню
00
У вас є блоги? Про що там пишуть?
Наприклад, у березні в блозі компанії ДТЕК вийшов матеріал про один із продуктів компанії — зарядні станції Yasno E-mobility для електромобілів. Матеріал випустили у партнерстві з компанією Audi, яка надала свій перший електрокар e-tron. Матеріал — ініціатива нашого головного редактора, який зголосився проїхатися Україною та розповісти про свою подорож країною на електрокарі, а також про інфраструктуру зарядок. Розповідь вийшла цілісною, нативною, отримала позитивний відгук аудиторії.
Кожен блог оформлений персональною фірмовою підкладкою
01
У блозі міжнародного технологічного холдингу Techiia ми розповідаємо про бізнеси, що входять до холдингу, знайомимо аудиторію з компанією. Наприклад, вони шиють мерч для найпопулярніших комп'ютерних ігор (одна іграшка може коштувати 3000 грн, і вони мають свою аудиторію), а ще роблять одні з найвидовищніших кіберспортивних турнірів у світі.

Ми допомагаємо компаніям розповідати ті історії, що будуть цікавими для наших читачів.

Наша головна експертиза полягає в тому, що ми готуємо не рекламний прес-реліз, а повноцінний текст.
Стартова сторінка блогу містить короткий опис компанії та посилання на всі матеріали
Блоги потрапляють у спільну стрічку? На них є позначка PR?
Всі матеріали з блогів публікуються на головній сторінці сайту, назавжди залишаються у спільній стрічці та з'являються у соціальних мережах. А меню блогів закріплене в рубрикаторі AIN.UA. У нас понад 1,6 млн унікальних читачів щомісяця, більш як 3 млн. переглядів сторінок та 228 000 активної аудиторії в соціальних мережах.

Крім того, весною 2021 ми запустили Recruitika, де є розширені профілі компанії на AIN.UA, які можуть бути інтегровані з блогами та вакансіями. Як вже йшлося вище — це дозволить вашій компанії мати повноцінне представництво з можливістю розповісти про себе, свої новини, знайти клієнтів та отримати кращі таланти на ринку.
02
При публікації стаття потрапляє не лише на сайт, але й до всіх соціальних мереж AIN.UA
Кому підійде?
Насправді всім, кому є що сказати аудиторії AIN.UA — найбільшого бізнес-видання у галузі IT та підприємництва. Насамперед корпоративні блоги будуть цікаві тим, у кого багато новин, продуктів та завдань. AIN.UA може взяти це на себе, роблячи кілька публікацій на місяць або з періодичністю оновлень продуктів і послуг.

Для точкових чи нечастих завдань ми пропонуємо точкові чи короткі серії нативної реклами та PR. Блог англійською мовою — впевнений крок на зустріч західним клієнтам.
Блог на английском языке — уверенный шаг на встречу западным клиентам
04
Чого немає в інших, що може запропонувати AIN.UA?
AIN.UA — одне з небагатьох медіа в Україні, яке має можливість розповідати про українські новини та компанії англійською. Там поки що не мільйони, а десятки тисяч унікальних користувачів, але цього виявилося достатньо, щоб наші клієнти вирішували свої міжнародні завдання за допомогою блогів на AIN.UA/EN.
03
Піу-піу!
А ще ми завжди готові до експериментів, відкриті та приємні у спілкуванні. У нас молода команда, ми готові їхати електромобілем до Заліщиків або спуститися в шахту, протестувати якісь передасі відеоданних, тиждень їмти тільки фрукти чи щодня відвідувати спортзал. Стопу для креативу немає. Ми навіть цей розділ назвали «Піу-піу!» лише тому, що «Замість висновків» звучить нудно.
...
Заповніть форму, щоб дізнатися умови та вартість
Під час використання матеріалів сайту обов'язковим є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній», PR, «Спецпроект», «Промо» і «Блоги» публікуються на правах реклами.
© 1999-2021 AIN.UA