Infobip об’єднав всі діджитал канали контакт-центру в одному рішенні

2001

Компанія Infobip, розробник комунікаційної платформи для бізнесу, запускає нове рішення Conversations для хмарного контакт-центру. Разом з платформою для створення чат-ботів Answers, нові продукти допоможуть бізнесам організувати ефективну роботу операторів з дому й надавати більш швидку й персоналізовану підтримку клієнтам у найбільш популярних каналах зв’язку через єдиний інтерфейс.

Сьогодні в зв’язку із пандемією, комунікації із клієнтами переведені у віддалений режим, і компаніям стало складніше підтримувати високий рівень клієнтського сервісу лише за допомогою традиційних каналів зв’язку, таких як телефон або email. «Гарячі лінії» контакт-центрів переживають серйозні навантаження, час очікування вільного оператора збільшується, що веде до погіршення сервісу й росту числа незадоволених клієнтів. Тим, хто звик працювати офлайн, доводиться перебудовувати процес взаємодії з клієнтами й активніше використовувати цифрові канали зв’язку, такі як месенджери Viber, Facebook Messenger або WhatsАpp. Зростання кількості каналів обслуговування може погіршити ситуацію, якщо в компанії використовуються розрізнені системи й немає стратегії омніканальних комунікацій. Розробка власних систем займає багато часу, тому на допомогу приходять готові хмарні рішення, які легко налаштувати відповідно до потреб свого бізнесу.

Сервіс Infobip Conversations – це хмарне рішення, що легко масштабується та дозволяє компаніям у короткий термін модернізувати відділ по роботі з клієнтами й забезпечити правильний баланс між автоматизацією й клієнтським досвідом. Користувачі одержують новий досвід взаємодії з компанією в зручних для них каналах зв’язку, а сама компанія – більшу гнучкість, швидкість і ефективність обробки звернень споживачів. Conversations легко інтегрується з існуючими в компанії CRM, системою продажу квитків, програмами лояльності й інтернет-магазином, що дає операторам контакт-центру миттєвий доступ до всіх необхідних даних для оперативної й персоналізованої підтримки. 

Conversations можна використовувати разом з Answers, рішенням Infobip для побудови чат-ботів. З їхньою допомогою забезпечується цілодобова підтримка, а якщо буде потреба, діалог переводиться на оператора. 

«Conversations допомагає компаніям створити цілісний клієнтський досвід завдяки можливості спілкуватися з користувачами в бажаних для них каналах зв’язку, включаючи Viber, Facebook Messenger, WhatsАpp, SMS, RCS, онлайн-чат на сайті, аудіо та відеодзвінки, Answers дає додатковий рівень інтелектуальної автоматизації. Таким чином, компанії одержують комплексне рішення для перетворення свого контакт-центру в хмарний центр розвитку відносин з клієнтами й можуть сфокусуватися на робочих процесах і вибудовуванні комунікаційної стратегії», — коментує Адріан Беніч, віце-президент з продуктів Infobip.

«Для підтримки бізнесу в час пандемії, ми розробили спеціальну пропозицію Conversations, наші спеціалісти допоможуть налаштувати платформу під конкретні потреби компанії й запустити контакт-центр за 24 години. При цьому, протягом 2 місяців після запуску, ліцензії операторів і сесії чат-ботів надаються безкоштовно», коментує Руслан Коваль, директор Infobip в Україні.

Про компанію Infobip

Infobip – хмарна комунікаційна платформа для бізнесу, яка автоматизує спілкування з клієнтами в різних каналах зв’язку. Infobip дає можливість проводити персоналізовані маркетингові кампанії, працювати з даними користувачів у режимі реального часу та створювати інфраструктуру для клієнтського сервісу або контакт-центру. За 14 років роботи в галузі компанія Infobip відкрила 65+ офісів на шести континентах, розробила власну платформу з можливістю доставки повідомлень на 7 мільярдів пристроїв користувача та промислових пристроїв, підключених до понад 800 мобільних операторів у більш ніж 190 країнах.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск