У продажу з’явилася перша українська приставка від провайдера з ліцензією Google

6061
1

16

27 липня розпочався старт продажу нової української приставки Android TV від компанії «Воля». SMART TV VOL001 або «Воля» — це перша приставка від провайдера, ліцензована компанією Google, що означає гарантію якості.

Які переваги дає ліцензія Google?

Приставка «Воля» працює на сертифікованій операційній системі Android TV 9.0, завдяки цьому на ній доступні ліцензовані програми та сервіси від Google: YouTube, Google Play Store з тисячами додатків на будь-який смак, голосовий пошук за допомогою bluetooth-пульта, Google Play Movies і Google Cast — технологія передачі зображення на екран ТВ з мобільного пристрою, та багато іншого.

Це означає, що всі додатки забезпечені необхідним рівнем захисту даних і будуть доступні у високій якості.

Що отримують користувачі?

Користувачі отримують сертифікований пристрій, а це означає, що для власників приставки будуть доступні всі додатки Google Play у високій якості. «Воля» також пропонує свій додаток для Android TV з власним контентом, шукати його не потрібно, адже він одразу встановлений і є в меню. Абоненти «Воля» зможуть переглядати величезну кількість пізнавальних передач та фільмів, грати в ігри і слухати улюблену музику. Ця послуга діє за передплатою, користувач платить тільки за той контент, який обирає.

Важлива деталь — простий алгоритм підключення і зручна навігація — дають можливість успішно користуватися пристроєм дітям і літнім людям, тобто всій сім’ї.

До приставки додається компактний зручний пульт. На відміну від традиційних девайсів, він працює через bluetooth, вам не потрібно пристосовуватися і наводити пульт на екран телевізора.

Переваги приставки від провайдера?

Головна перевага — це наявність сервісу для абонентів. Сюди входить доставка, підключення та подальше обслуговування 24/7. Також, це можливість придбання всього обладнання «з одних рук», не потрібно витрачати час на походи до магазинів електроніки.

В незалежності від того, чи є ви абонентом «Воля», ви отримаєте ще 5000 різних додатків завдяки новій приставці.

Абоненти «Воля» можуть придбати таку приставку, продовжуючи користуватися тими ж пакетними послугами, які у них були раніше, але з урахуванням 5000 додатків, доступних в Google Play.

Технічні характеристики

2 ГБ оперативної і 8 ГБ флеш-пам’яті. Гаджет може відтворювати відеоконтент в 4К (3840х2160х60fps) — це чітке, насичене і контрастне зображення під час перегляду контенту.

Для того, щоб швидко обробляти інформацію і оперативно виконувати завдання користувача, приставка оснащена потужним процесором Amlogic S905X-B Quad Core ARM Cortex-A53 і графікою Mali-450.

«Наша компанія виступає за ліцензований контент і докладає всіх зусиль в боротьбі з піратством. Ліцензія Google — це гарантія якості і безпеки, якою ми змогли забезпечити своїх користувачів», — повідомив Антон Дзюбенко, СЕО «Воля».

Оставить комментарий

Комментарии | 1

  • Чому вкладати в ще один Android? Їх і так валом на ринку і також сертифіковані. Українського в приставці тільки назва й інструкція, навіть всі локалізації йдуть від гугла.

    Чому б не подивитись у бік Roku? Їх нещодавно почали ставити на тв від філіпс. Набагато зручніше як на мене за андройд.

Поиск