«Котлети — всьому голова»: статистика замовлень з «Пузатої Хати» від Raketa

1098
2

«Пузата Хата» — найбільша мережа колоритних ресторанів національної кухні в Києві та великих містах України. При цьому покуштувати їх фірмові страви можна не тільки безпосередньо в закладах, а й з доставкою, не виходячи з дому чи офісу. Для цього потрібно встановити додаток Raketa на ОС Android або iOS і зробити замовлення.

Трійка найбільш популярних страв, доставку яких українці замовляли з «Пузатої Хати», виглядає наступним чином:

  1. котлети — 15% (з них 4% — котлета по-київськи);
  2. борщ — 7%;
  3. картопляне пюре — 6%.

У категорії «Перші страви» найчастіше замовляють борщ. Також до трійки лідерів входять окрошка і солянка.

Сніданок — найважливіший прийом їжі протягом дня. У «Пузатої хати» представлені 6 варіантів сніданків на будь-який смак, які можна замовити за допомогою сервісу Raketa. Найпопулярнішим є «Київський». Він складається з котлети по-київськи, яєчні, салатного міксу, свіжих томатів та картоплі по-селянськи. На другому місці рейтингу розташувався сніданок з куркою. Він включає в себе смажене яйце, стейк, смажені печериці, свіжі томати і зелень петрушки. Не менш популярним є сніданок з гратеном і омлетом. Як можна здогадатися з назви, до нього входить омлет і гратен, а також свіжі томати, огірки, салатний мікс і заправка для фреш салатів.

Вареники — головна страва української кухні, яка також є однією з найпопулярніших в «Пузатій Хаті». У категорії борошняних страв вареники з картоплею і м’ясом займають перше і друге місце відповідно. Трішки менше замовляють пельмені, які розташувалися на третій сходинці рейтингу.

Серед напоїв українці надають перевагу компоту, узвару та лимонаду.

Про компанію

Raketa — український сервіс доставки з кафе, ресторанів і супермаркетів. Компанія доставила своє перше замовлення 5 березня 2018 року. На сьогоднішній день послугами Raketa можна скористатися в 25 містах України. У 2020 році сервіс має намір покрити 30 міст, після чого почнеться підключення всіх українських міст з населенням понад 200 тис.

Оставить комментарий

Комментарии | 2

Поиск