Сервіс онлайн-таксі Cab презентував категорію-конструктор — Just. Поїздки стартують від 27 гривень

902

Додаток для виклику таксі Cab презентував концепцію нової категорії. Just — перший тариф-конструктор, повністю розкладений на опції. Вартість залежатиме від потреб пасажира в кожній окремій поїздці. Скористатися послугою можна буде з 1 вересня.

Just — єдина категорія, що дозволяє змінювати тариф у залежності від кількості пасажирів та наявності багажу. Опціональними, як і раніше, залишаються проміжні зупинки, дитяче крісло, перевезення тварин (у переносці). Формат нагадує концепцію ціноутворення авіаліній-лоукостів. Вартість поїздок в Just поодинці та без багажу стартує від 27 грн. 

Розробники називають Just справедливим тарифом, тому що пасажир власноруч обирає послуги, за які платитиме. Розрахувати вартість поїздки можна вже зараз:

  • Мінімальний тариф — 27 грн (подача + 2 км поїздки).
  • Кожен наступний кілометр по Києву — 5,5 грн (кілометр за містом — 11 грн).
  • Додатковий пасажир — 18 грн.
  • Використання багажнику — 18 грн (у салон без доплати можна взяти ручну поклажу).

Обіцяють, що доступна ціна Just не означатиме компромісів на рівні сервісу. Усі категорії Cab відповідають високим стандартам якості.

Вік автівок у категорії — до 10 років (до роботи в інших агрегаторах допускаються автомобілі з 2000 року). До автівок власного автопарку незабаром долучаться партнерські, залучатимуть також водіїв зі своїм авто. Окрім вікового обмеження у 10 років, для автівок категорії діє ще одне важливе правило: вони мають бути виключно у бездоганному технічному та косметичному стані.

У питаннях безпеки Just наслідує принципи категорії підвищеного комфорту — White cab, з якою Cab вийшли на ринок. А саме:

  • регулярний ТО автівок;
  • ретельний відбір водіїв;
  • фотоперевірки;
  • контроль швидкості в реальному часі.

Важлива особливість Cab — фіксована ціна, що не змінюється під час поїздки. Цей принцип діятиме і для Just. Також у системі Cab немає коефіцієнтів, тому вартість поїздки в погану погоду чи годину пік залишається незмінною

Після введення маршруту у додатку пасажир бачитиме мінімальну (1 пасажир без багажу) та максимальну (4 пасажири + багаж) вартість. Можна буде одразу порівняти тариф з категорією комфорт-плюс і обрати доречний цінник. Якщо опції Just було обрано неправильно (наприклад, вказана некоректна кількість пасажирів), налаштування можна буде скоригувати під час поїздки. Категорія буде доступна з 1 вересня.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск