«Євробачення для стартапів»: House of Europe оголосив про національний відбір на пітчинг для креативних бізнесів

1253

Конкурс має назву Creative Business Cup Ukraine. Кличуть брати участь стартапи з креативної індустрії, вкладаючи у це поняття дуже широкий спектр проектів — від реклами та дизайну до «традиційних» IT-проектів. Участь у конкурсі безкоштовна, достатньо лише заповнити анкету онлайн та записати трихвилинний пітч.

Переможець від України поїде на Creative Business Cup BRIGHT, який відбудеться у Копенгагені в 2021. House of Europe, за підтримки Європейського Союзу профінансує усі витрати на поїздку.

Журі

Фінал Creative Business Cup Ukraine судитимуть три професіонали з креативних індустрій. Їх імена буде оголошено пізніше.

Міжнародні партнери

Ключовим партнером Creative Business Cup Ukraine та організатором Creative Business Cup BRIGHT у Копенгагені є Creative Business Network — глобальна мережа для креативних підприємців. CBN розвиває креативну економіку у всьому світі, допомагаючи креативним стартапам шукати можливості для розвитку на міжнародному рівні.

Як подати заявку

Creative Business Cup Ukraine відкритий для усіх, хто має власний готовий продукт чи прототип, що має відношення до креативних індустрій! Ця можливість підходить вам, якщо ви бажаєте залучити міжнародні інвестиції та просунути ваш стартап на міжнародний ринок. Ваш бізнес має бути зареєстрований в Україні. У конкурсі не зможуть взяти участь стартапи, що вже отримали фінансування на більш ніж $1 млн. Усі подробиці та форма для заявки за посиланням.

Дедлайн

Заявки на участь прийматимуться у Business Cup Ukraine до 26 серпня, 15:00 лише в онлайн-форматі, посилання на платформу для заявок ви знайдете за посиланням

У House of Europe кажуть, що головне для учасників конкурсу — інноваційна ідея, що драйвить позитивні зміни у житті людей чи цілих індустрій. Наприклад, останній переможець глобального Creative Business Cup BRIGHT — стартап Lapee, що робить вуличні уримати для жінок, аби вони не стояли у страшних чергах до туалетів під час фестивалів та інших масових подій.

Що таке House of Europe

House of Europe — програма, яку фінансує Європейський Союз. House of Europe підтримує професійний та творчий обмін між українцями та їхніми колегами в країнах ЄС. Програма ФОКУСується на культурі та креативній індустрії, соціальному підприємництві освіті, медицині, медіа та роботі з молоддю.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск