Акція від Vodafone: iPhone SE зі знижкою 3000 гривень

1735

Усі охочі зможуть придбати офіційний iPhone SE 2020 за 10999 грн в будь-якому магазині ритейл-мережі Vodafone. Модель 2020 року в обмеженій кількості буде доступна зі знижкою в 3000 грн.

«Ми запускаємо новий для України формат покупки топових смартфонів. Він поширений в США та Європі, раніше його не було реалізовано в Україні через низьку вартість телекомунікаційних послуг та, на жаль, міцний сірий та чорний ринок продажу гаджетів. За даними наших аналітиків, в Україні понад 60% неофіційних смартфонів виробництва Apple. Завдяки прямим контрактам Vodafone з виробниками та офіційними постачальниками, «iPhone за контрактом» стає можливим і для українців. Цей пілотний проект є частиною нашої великої мети й мрії – сформувати в Україні цивілізований ринок білого мобільного ритейлу», — коментує старт продажів Михайло Іванцов, директор з маркетингу Vodafone Retail.

Пілотний проект триватиме до 18 жовтня 2020 року включно. В рамках пілоту українці зможуть придбати iPhone SE 2020 на 64 ГБ, трьох кольорів — Black, Red, White. Щоб придбати акційний iPhone SE 2020, клієнт має укласти контракт на один рік на користування тарифом Red XL та оформити річну страховку телефону — «СмартОК» за 1680 грн.

Vodafone Retail – один з найбільших ритейлерів країни. Магазини Vodafone пропонують тільки сертифіковані товари: смартфони, гаджети, переносну електроніку, роутери, аксесуари. У магазинах також можна підключити будь-які послуги Vodafone і отримати кваліфіковану консультацію від експертів компанії.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск