Apple представила нові лінійки Apple Watch та iPad. Що нового та коли чекати в Україні?

2431

15 вересня компанія Apple провела презентацію, де представила свої нові продукти. Довгоочікуваними новинками, які були представлені стали — Apple Watch Series 6, Apple Watch SE та оновлені iPad Air та iPad 8-го покоління.

Apple Watch Series 6 значно оновили. В них з’явилась унікальна функція визначення рівня кисню в крові — це важливий показник вашого загального фізичного стану. Також тепер вони можуть синхронізуватися із професійними фітнес-программами, привчають до корисних звичок, можуть викликати службу порятунку і навіть допомагають виявити проблеми зі здоров’ям на ранніх стадіях. Новий додаток «Сон» дозволяє швидко виконати набір дій, необхідних вам перед сном. І допомагає відстежувати ідеальний режим і тривалість вашого сну. 

Apple Watch SE об’єднали в собі найкраще. Найновіший дизайн, технологічні датчики для відстежування фізичної активності та стану здоров’я. І все це за доступною ціною.

IPad 8-го покоління тепер потужніший і разом з новою iPad OS став незамінним девайсом як для навчання, так і для розваг. iPad Air — це перший пристрій Applе, що отримав надсучасний процесор — A14 .IOnic, що дозволяє йому бути потужнішим, ніж більшість ноутбуків, і підходить навіть професіоналам для обробки графіки і відео. Оновлений дизайн став неймовірно стильним — натхненний Pro версією лінійки. iPad Air тепер доступний у 5 яскравих кольорах.

Але питання, яке хвилює кожного — коли і за якою ціною ці новинки можна буде придбати в Україні? Першими, офіційно, з гарантією від виробника.

 Цiна на Apple Watch SE стартує від 10 699 грн, а на Apple Watch Series 6 — від 16 499 грн. Вже з 18 вересня офіційні реселери відкриють можливість зробити попереднє замовлення на нові моделі Apple Watch за спеціальною ціною. Так, компанії Алло, Цитрус, Фокстрот, Эльдорадо, iOn, MOYO, Розетка та Comfy нададуть можливість придбати їх із додатковою вигодою 500 грн.

Офіційний продаж Apple Watch Series 6 і Apple Watch SE стартує вже 25 вересня. Вартiсть iPad 8-го покоління та старт попереднього замовлення буде анонсовано офіційними реселерами вже наступного тижня.

Кількість товару є лімітованою, а ціна — акційною та діє лише до 27 вересня. Тому, пропонуємо якнайшвидше оформити передзамовлення в бажаному кольорі та стежити за новинами.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск