Відео, що продає: як сервіс Streaming Video Ads персоналізує рекламу

1298

На ринку з’явився новий інструмент для підвищення впізнаваності бренду та залучення користувачів — Streaming Video Ads. Для його розробки були використані технології штучного інтелекту.

Streaming Video Ads — рішення нового покоління для таргетування користувачів на ранніх етапах воронки продажів, розроблене глобальним постачальником маркетингових технологій — RTB House. Інструмент робить стримінгові рекламні відео персоналізованими й такими, що точно відповідають запиту і потребам потенційного клієнта.

Відеопродакшн допомагає підкреслити маркетингові повідомлення, покращити взаємодію з клієнтами та підтримувати імідж бренду. Згідно з останнім дослідженням компанії Wyzowl, що спеціалізується на створенні відеоексплейнерів, 66% маркетологів та пересічних споживачів відеоконтенту зазначають, що для перегляду вони б обрали радше коротке відео. Також 84% опитаних вказали, що перегляду бренд-відео було б достатньо, щоб переконати їх придбати товар чи послугу. 

Для досягнення більшого ефекту Streaming Video Ads постійно оновлюється, щоб рекламодавці могли створювати яскраві, помітні і цілісні стратегії брендів. Засновані на бренд-відео та підсилені найновішими рекомендаціями глибинного навчання від RTB House, Streaming Video Ads налаштовується відповідно до вподобань користувачів, щоб представити бренд у найбільш привабливий спосіб та з максимальним залученням. 

Задачі, які вирішує Streaming Video Ads

  • Перше знайомство з брендом. Вам потрібно, щоб воно було надихаючим, вчасним і таким, що запам’ятовується. З надточною персоналізацією, яку забезпечує сервіс, вам вдасться привернути увагу користувача і досягти позитивного емоційного відгуку.
  • Посилення взаємодії на етапі роздумів про покупку. На проміжному етапі, коли користувач вже зацікавлений у вашому товарі чи послузі, важливо посилити взаємодію та емоційні зв’язки, які зрештою приведуть його до рішення зробити покупку. На цьому етапі сервіс допомагає підібрати для персоналізованого перегляду рекламу саме з тими наборами товарів, які найбільше цікавлять цього користувача.
  • Підвищення конверсій. Коли користувач вже знає бренд і він у його списку покупок, переконлива персоналізована продуктова комунікація забезпечить успішну конверсію. 

За відгуками рекламодавців використання відеореклами показує надзвичайну ефективність під час таргетування користувачів на ранніх етапах воронки продажів. Щоб визначити, які саме користувачі знаходяться на цих етапах, алгоритми глибинного навчання аналізують тисячі вхідних даних. На основі цих розширених розрахунків потокова відеореклама відображається аудиторії, до якої можуть належати користувачі, які ще не знайомі з брендом. 

«Створення стійкого зв’язку зі споживачами вимагає глибокого розуміння поведінки користувачів. Кожен цикл взаємодії з клієнтом унікальний тим, що кожен користувач відрізняється своїм власним набором особистих обставин, потреб, уподобань та поведінки. Ось чому наша високоточно персоналізована стрімінгова відеореклама Streaming Video Ads є ефективним рішенням для будь-якої стратегії цифрового маркетингу», — зазначає Олександр Марусяк, директор з розвитку бізнесу RTB House в Україні.

Streaming Video Ads доступний на усіх популярних відеоформатах для різних типів пристроїв. Щоб забезпечити показ оголошень у бажаному та безпечному для бренду контексті, місця розміщення аналізуються за допомогою власного контекстного таргетування та механізмів brand safety, які застосовують природну мову для аналізу контексту сайту перед кожним показом. Для забезпечення цілісної комунікації Streaming Video Ads також може комплектуватися іншими форматами рекламних оголошень RTB House, включно з Social banners, Dynamic Display Ads, Snippet Ads, рекламними кампаніями у мобільних додатках тощо. 

Формати для відеороликів

  • Бренд-відео з анімацією для кращої ефектності і запам’ятовуваності.
  • Поєднання бренд-відео з висвітленням персоналізованих продуктів і перенаправленням користувачів на канали, де вони можуть дізнатися про вашу пропозицію більше.
  • Поєднання бренд-меседжа з ФОКУСом на продукт для посилення емоційного зв’язку.
  • Поєднання слогана бренду з інформацією про спеціальну пропозицію для посилення уваги до окремих рекомендованих продуктів, обраних для конкретного користувача алгоритмами штучного інтелекту.
  • Просування певної категорії товарів чи послуг на основі інтересів користувача з фокусом на продукті, який цікавить найбільше, або з прив’язкою до конкретних подій — Дня закоханих, Чорної п’ятниці, новорічних свят тощо.
  • Поєднання більш тривалого бренд-відео з активними посиланнями на персоналізований набір продуктів для посилення емоційного зв’язку.
  • Бренд-контент доповнюється продуктовою рекламою у знайомому користувачеві форматі і допомагає точно передати меседж.
  • Поєднання переконливого меседжу з креативним відео-рішенням для персоналізованого ретаргетингу.

Усі формати Streaming Video Ad мають KPI для вимірювання ефективності впливу на бренд. Удосконалена аналітика розробника відстежує взаємодію користувача з брендом і надає цінну інформацію, яка дозволяє маркетологам відкоригувати їхні стратегії та створити оптимальний цикл взаємодії з користувачем.

Побачити приклад Streaming Video Ad можна за посиланням.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск