Sharp представили новий очищувач повітря з технологією Plasmacluster, яка знижує розповсюдження коронавірусу у повітрі

5505
5

Українські користувачі зможуть придбати повітроочисники-зволожувачі SHARP з технологією Plasmacluster за демократичною ціною.

Корпорація SHARP повідомила про результат нових випробувань її технології Plasmacluster, що використовується в повітроочисниках компанії з функцією зволоження. Науково доведено – нова технологія демонструє ефективність в придушенні поширення коронавірусу повітрям

Згідно з дослідженням, протягом 30 секунд роботи пристрою з технологією Plasmacluster інфекційний титр вірусу знизився більш ніж на 90%.

В ході проведених експериментів дослідники розпилили розчин, що містить новий коронавірус (COVID-19) в трилітровий апарат, що оснащений пристроєм Plasmacluster. Потім після дії іонів протягом 30 секунд аерозольний розчин дістали для перевірки інгібуючого ефекту. Інфекційний титр знизився на 91,3% в порівнянні з розчином, що не піддавався впливу іонів.

«Грунтуючись на результатах цього експерименту, ми забезпечимо ефективне використання технології Plasmacluster для зниження ризику зараження короновірусом», — говорить Масахиро Окіцу (Masahiro Okitsu), керівник підрозділу інтелектуальних пристроїв і рішень SHARP.

Plasmacluster – технологія, яка генерує позитивні та негативні іони за природним принципом. Наукові дослідження підтверджують, що іони Plasmacluster очищують повітря, пов’язуючи і розкладаючи забруднення, такі як: бактерії, віруси, цвіль і неприємні запахи. Plasmacluster забезпечує чисте та безпечне повітря.

Як відомо, в грудні 2019 року відбувся спалах COVID-19, а до серпня 2020 року інфікованими виявилися вже понад 25 мільйонів чоловік по всьому світу, понад 840 000 померли від ускладнень, викликаних вірусом. Таким чином, COVID-19 являє собою невідкладну глобальну проблему, яка вимагає негайних і рішучих дій з боку світової спільноти.

З 2000 року SHARP удосконалює і просуває технологію Plasmacluster, співпрацюючи з незалежними дослідницькими організаціями по всьому світу. На сьогоднішній день численні дослідження довели його клінічну ефективність в зниженні рівня запалення бронхів у дітей з астмою, а також в зниженні активності безлічі шкідливих речовин, включно з новими вірусами пандемічного грипу і бактерій, що стійкі до ліків.

Для українського ринку компанія SHARP представила дві серії очищувачів — лінійки UA-HD і UA-HG, які отримали підтримку технології Plasmacluster, мають функцію зволоження, а також є ефективними в боротьбі з поширенням COVID-19 і більшістю шкідливих бактерій.

Основна відмінність серій UA-HG і UA-HD відзначається Василем Петренко, представником компанії SHARP в Україні:

«Ключова відмінність прихована в інтелектуальному автоматичному режимі, який визначає 7 параметрів для точного контролю якості повітря за допомогою різноманітних сенсорів. Моделі серії UA-HG після натискання кнопки «Інтелектуальний режим», самостійно без вашої участі задіюють необхідні режими очищення та зволоження, а в вечірній час переходять на повністю безшумний режим роботи».

Лінійка HG на даний момент представлена трьома моделями — UA-HG60E-L, UA-HG50E-L, UA-HG40E-T. Перші дві моделі не відрізняються за зовнішнім виглядом. Вони розраховані на різну площу приміщень, відповідно мають різну потужність, об’єм резервуару для води і продуктивність в плані зволоження. Третя модель найкомпактніша та найдоступніша за ціною. Її рекомендують використовувати в приміщенні до 28 квадратних метрів із продуктивністю зволоження до 400 мл/год. Крім того, у неї чудовий, стриманий дизайн. Рекомендовані роздрібні ціни: UA-HG40E-L — 14999 гривень, UA-HG50E-L — 15999 гривень, UA-HG60E-L — 19999 гривень.

У лінійці UA-HD представлені моделі UA-HD40E-L, UA-HD50E-L, UA-HD60E-L.

Ці очищувачі виконані в одному дизайні, мають схожу функціональність, але розраховані на різні площі приміщень. Відповідно відмінності між ними в потужності, ємностях резервуарів для води і продуктивності зволоження. Рекомендовані роздрібні ціни: UA-HD40E-L — 10599 гривень, UA-HD50E-L — 12999 гривень, UA-HD60E-L — 14999 гривень.

Про компанію

Корпорація SHARP — японський виробник електроніки з понад 100-річною історією, яка почалася в далекому 1912 році. За роки існування зарекомендувала себе, як провідний виробник якісної і високотехнологічної техніки.

В Україні компанія представлена своїми телевізорами, кліматичними системами, очищувачами повітря, смартфонами та портативними акустичними системами. На даний момент, компанія продає свої пристрої в таких магазинах, як «Епіцентр», «Комфі», «Фокстрот», «Розетка» та «Ашан».

Актуальну інформацію про новинки компанії можна знайти на офіційних ресурсах:

Оставить комментарий

Комментарии | 5

  • Являюсь владельцем и давним пользоватвелем аналогичного очистителя воздуха с функцией увлажнения (мойка воздуха) марки Sharp. Никому не советую: новый увлажняющий фильтр начинает пахнуть застоявшейся водой уже через пару недель, максимум месяц. Регулярная очистка в соответсвии с рекомендациями производителя от запаха не избавляет. Не помогает даже использование дистиллированной воды. Оно и понятно: увлажняющий фильтр — это пористая мембрана, которая сутками киснет в воде, и естественно, в ней размножаются бактерии. А потом вся эта популяция выдувается в воздух (увлажнение происходит уже после всех других фильтров).

    • Да совсем забыл Sharp , и это очень легко проверить продало порядка 90 миллионов устройств подобных как вы говорите . Было бы это возможно если данная программа действительно существовала . Думаю судебные тяжбы с пользователями по всему миру разорили бы японского производителя бытовой техники. И второе Sharp никогда не позволит себе выпустить продукт , который способен навредить пользователю .

  • Уважаемый Андрей, не могли бы вы уточнить модель вашего подобного аппарата , потому как вы говорите немного не правду фильтр в воде находится частично , а не мокнет как вы пишите . Плюс использование дистиллированной воды не нужно , обычная очищенная вода которая стоит гривна за литр. Ещё вопрос а как говорит производитель? Если у вас действительно Sharp , а не какой другой подобный. Я по наивности заливал два месяца воду из водопровода не мыл фильтр и ёмкость для воды и то у меня не возникло подобных проблем , возникла проблема следующего плана на фильтре появился белый налет от нашей водопроводной воды . Хватило ума помыть ёмкость и фильтр петушком и промыть водой и всё заработало как следует. Если за прибором ухаживать раз в неделю просто мыть то соответственно и не будет запахов внутри ёмкости , множество моих друзей приобрели себе очистители с функцией увлажнения sharp и подобных жалоб не поступало.

  • Пользуюсь около года таким очистителем. Очень выручил когда стоял в Киеве смог, фильтр был чёрный, а это могло оказаться в наших лёгких . Никаких проблем с запахом не было. Промываю 1 раз в 2 недели

Поиск