Комікс: історії одного месенджера
Комікс: історії одного месенджера
Комікс: історії одного месенджера
Комікс: історії одного месенджера
Месенджери інтегрувалися в наше життя так само швидко, як зникли з них домашні телефони. Розуміючи, що SMS та дзвінки офлайн поступово йдуть в минуле, мобільні оператори включаються в гонитву озброєнь технологій і створюють власні месенджери. Принаймні, так зробили lifecell — пропонують власний месенджер BiP. Він доступний для абонентів будь-якого оператора для Android та iOS. Ним користуються вже понад 50 млн людей у 200 країнах світу. Пояснюємо, що в ньому крутого на ситуаціях, коли без BiР не обійтись.
Причина 1
ВiР дає можливість три рази на місяць отримувати хвилини на дзвінки до всіх мобільних операторів.
Спілкуватися можна навіть з нулем на рахунку. 100 хвилин діють на всі номери по Україні. Не потрібно думати, хто на якому операторі.
Причина 2
Серед користувачів постійно відбуваються розіграші призів: від дрібниць до гіроскутерів. А при активному спілкуванні в BiP можна просто забути за інтернет на рахунку — він постійно нараховується за розмови в месенджері (30 хвилин — 1 ГБ).
Постійні бонуси та акції
Причина 3
У мобільній версії додатку доступні дзвінки до 10 учасників одночасно. А найкрутіше те, що всі абоненти lifecell можуть спілкуватись між собою цілу вічність, адже будь-яке спілкування в BiP не тарифікується! Розробники зараз працюють над запуском десктопної версії, яка стане конкурентом іншим сервісам для відеоконференцій.
Говорити по відео з 9 друзями одночасно
Причина 4
Телефонувати в Україну з-за кордону через функцію BiP Out можна за такою ж вартістю, як вдома, якщо налаштувати дзвінки через месенджер. Для дзвінків є 250 хвилин на місяць. Тобто телефонуючи на українські номери з-за кордону, ви платите лише за використання інтернету. Більш того, з BiP можливо дзвонити на будь-які номери, навіть навіть на ті, де ще не встановлено BiP. Такої функції немає в жодного месенджера.
Дзвонити з інших країн без роумінгу
Причина 5
Мобільний номер lifecell, що працює без SIM-картки, можна отримати, де би ви не знаходилися і здійснювати дзвінки на всі міські та мобільні номери за кордоном та по Україні, навіть на ті, де не встановлено BiP. Головний плюс віртуального номеру полягає в тому, що всі вхідні безкоштовні та тепер можливо легко брати трубку, коли вам дзвонять з України в Англію, Японію, Маврикію тощо. Наразі, це єдина компанія, яка надає віртуальний номер в Україні.
Віртуальний номер
Крім цього, у месенджері є розважальні функції: можна грати в ігри, створювати меми, відправляти співрозмовнику наліпки чи ділитися геолокацією. А є функції, що згодяться в роботі: можна пересилати повідомлення одразу на пошту, переглядати всі файли в чаті чи надсилати секретні повідомлення, що самовидаляться через хвилину. Згодом, в lifecell планують залучати партнерів з різних галузей, які будуть влаштовувати акції й дарувати призи щотижня учасникам ВiР-клубу.
ТЕКСТ
Сергій Казарян
ПАРТНЕР
Матеріал підготовлено за підтримки lifecell
Що це означає?
ВЕРСТКА
Дарія Корнєєва
ПРОДЮСЕР
Яна Проценко
ІДЕЯ
Наталія Оліферович
ІЛЮСТРАЦІЇ
Анастасія Сиваш
Ніна Ломакіна
ПРЕДСТАВНИК LIFECELL
Матеріал виготовлено за підтримки рекламодавця
Під час використання матеріалів сайту обов'язковим є наявність гіперпосилання в межах першого абзацу на сторінку розташування вихідної статті із зазначенням бренду видання AIN.UA. Матеріали з позначками «Новини компаній» і PR публікуються на правах реклами.
© 1999-2020 AIN.UA