Як отримати кредит, не виходячи з дому — знають у MOYO

1284
1

Оформити кредит онлайн клієнтам мережі техніки та електроніки MOYO стало ще простіше – адже компанія суттєво вдосконалила функцію «Кредитного брокера» для інтернет-замовлень. 

«Кредитний брокер» — це спеціальний сервіс, який автоматично надсилає кредитну заявку у обрані банки і за тим же алгоритмом надсилає відповідь покупцеві.

Наразі для онлайн-кредитів в MOYO вже доступно 5 банків, тобто навіть отримавши відмову від однієї установи — клієнти одразу мають декілька альтернатив. Це суттєво полегшує інтернет-покупки — і робить шопінг гнучким та комфортним. Ритейлеру також вдалося автоматизувати процес, завдяки інтеграції програмного забезпечення «Таргет Фінанс».

Так, після замовлення товару на сайті потрібно лише обрати MOYO-розстрочка або MOYO-кредит, зазначити бажаний період кредитування, а після того як кредитний брокер відправить заявку у доступні банки, дочекатися відповіді та оформити договір. Для підписання документів навіть не потрібно нікуди їхати, адже можна просто обрати послугу кур’єрської доставки, що доступна для більшості банків. 

«З початку пандемії COVID-19 ми посилено працюємо над тим, щоб зробити шопінг максимально безпечним та зручним, а сервіс онлайн-кредитування простим і доступним», — зазначив генеральний директор мережі MOYO, Валентин Івакін

У результаті апдейту, в MOYO суттєво скоротили час обробки кредитних заявок, тож клієнт може отримати відповідь від усіх банків вже протягом 10 хвилин з моменту оформлення замовлення — і обрати оптимальний варіант. 

Окрім того, мережа MOYO значно покращила умови кредитування для понад 70% товарів, представлених на сайті. Це дозволить клієнтам MOYO насолоджуватися навіть масштабними покупками, не відчувши суттєвих втрат для гаманця. 

Про компанію:

MOYO — національна мережа магазинів техніки та електроніки. Інтернет-магазин moyo.ua пропонує сервіс доставки товарів 24/7. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Понад три мільйони відвідувачів щомісяця. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Оставить комментарий

Комментарии | 1

Поиск