Як придбати подарунки в останній момент: лайфхак від MOYO

4227
2

Національний рітейлер техніки та електроніки MOYO потурбувався про час киян — їм точно не доведеться шукати додаткові години в добі, щоб придбати подарунки на Новий Рік, адже на Оболоні (вул. Марка Вовчка, 18А) працює цілодобовий магазин-склад MOYO 24/7.

З 2018-го MOYO 24/7 запустився після ребрендингу і тепер має оновлений формат — світлий, просторий та одночасно затишний.

Замовляйте хоч в останні 30 хвилин старого року 

Хтось завчасно пише списки подарунків, а хтось вміло імпровізує за тиждень до свят, проте завжди знайдеться той, хто згадає про подарунки в ніч на 31 грудня. Для тих і інших, існує величезний триповерховий магазин MOYO 24/7. 

Алгоритм дій простий: 

  • припинити нервувати;
  • зайти на сайт MOYO або ж одразу приїхати в магазин MOYO 24/7, Київ, вул. Марка Вовчка 18А;
  • обрати все, що до смаку (смартфон, новий телевізор, гіроскутер, мультиварку або ж робот-пилосос);
  • взяти квиток електронної черги;
  • протягом 20 хвилин після підтвердження забрати замовлення; 
  • сміливо йти святкувати.

Три поверхи, заповнені технікою та електронікою 

Загалом для замовлення в MOYO 24/7 доступно близько 40 000 одиниць техніки на будь-який бюджет. Новенькі ноутбуки та смартфони, ігрові комп’ютери, монітори, приставки та найновіші ігри. А також безліч аксесуарів до електроніки, товари для авто та електротранспорт. 

На усіх полицях та поверхах MOYO — виключно офіційні товари, захищені нормами законодавства та з повною гарантією. 

На відміну від традиційних магазинів, де габаритний товар найчастіше представлений на вітрині в єдиному екземплярі, у MOYO 24/7 можна на місці протестити і придбати більшість товарів для дому: від невеликих електроінструментів, кавоварок, міксерів, мікрохвильовок — до пральних та посудомийних машин, холодильників і духових шаф. 

Тож якщо задумали повне оновлення побутової техніки та посуду вдома — не відкладайте на 2021 рік — сміливо прямуйте у MOYO 24/7.

Справжній дитячий світ 

Техніка, електроніка, аксесуари та інструменти — це далеко не все, що можна придбати у цілодобовому MOYO. Є ще окремий поверх, на якому ви знайдете усе для дітей від 0 до 14 років. 

Візочки, ліжечка, пеленальні столи, манежі, дитячий посуд, ванночки і підгузки. Конструктори, пазли, мозаїки, набори для дослідів, безліч шкільного приладдя, інтерактивні та радіокеровані іграшки — на будь-який смак і вік. 

Велосипеди, самокати, скейти — для найактивніших. Ну і звичайно товари для батьків: автокрісла, радіо та відеоняні, текстиль і меблі. 

Одне з небагатьох місць у Києві, де немає проблем з парковкою 

Пригадуючи черги, рівень київських заторів та відсутність можливості вільної парковки у передноворічний період — весь шарм свята відходить на другий план. 

MOYO 24/7 — це магазин-склад, до якого можна доїхати у будь-який час доби, дочекавшись вікна без заторів, та спокійно припаркуватися без додаткових нервів. Клієнти мають можливість на місці прицінитися, порівняти товари та обрати найкращий варіант. 

Весь процес доставки у магазин повністю автоматизований та в середньому займає близько 20 хвилин, завдяки прямому транспортному конвеєру прямо зі складу, який, до речі, також працює цілодобово.

Якщо безпосередньо у магазині не виявиться товару, що ви облюбували — його можна одразу замовити зі складу, близько 20 хвилин очікування — і продукт у ваших руках. 

У Новий Рік — зі світломузикою нового покоління 

2020-й настільки всіх втомив, що провести його точно потрібно особливо яскраво. Справжній хіт новорічних (і не лише) вечірок — розумні гірлянди Twinkly також доступні у MOYO 24/7. 

Після встановлення прикрас — варто завантажити додаток Twinkly (доступний у GooglePlay та AppStore), під’єднатися до Wi-Fi та просто зробити фото декору — а застосунок сам зчитає положення світлодіодів. Обирай кольори та ефекти, під’єднуй улюблену bluetooth-колонку — і танцюй синхронно з вогниками.

Святково запакуй — і одразу даруй 

Напередодні свят подарунки можна не тільки придбати в будь-який час дня та ночі, а ще й красиво оформити. Одразу під час замовлення на сайті або ж безпосередньо у магазині MOYO 24/7 можна обрати і святкову упаковку, щоб не бігати околицями у пошуках святкового пакування.

Якщо ваша покупка не надто габаритна, а скажімо, розміром з ноутбук, консультанти з задоволенням обгорнуть ваш подарунок. Так, якщо ви замовляєте доставку в інше місто, можете бути впевнені, що адресат отримає ідеально упакований подарунок. 

Переваги MOYO 24/7:

  • Консультанти професійно допоможуть вам з вибором товару в будь-який час доби.
  • Не бійтеся, якщо забули маску — консультанти забезпечать вас усім необхідним. Крім того, велика територія магазину та робота в нічний час дозволяє дотримуватися дистанції та не ходити «по головах». 
  • Оптимізуйте, плануйте та заощаджуйте бюджет — адже практично всі товари у MOYO 24/7 можна придбати у кредит або ж оформити у розстрочку. А знижки та безліч акційних товарів, доступних 24/7, дозволять зекономити.

З MOYO 24/7 можна точно не хвилюватися про забуті подарунки, адже у цілодобовому магазині чекають на всіх: як вічно зайнятих, так і тих, хто ретельно планує свій шопінг — у будь-який зручний час.

Оставить комментарий

Комментарии | 2

  • У вас ссылки, которые ведут на сайт MOYO, содержат UTM метки ресурса The Village. Думаю, что нужно поправить

  • Який ефект від ортопедичної подушки?
    Діє з метою профілактики розвитку остеохондрозу хребта (шийного відділу, у тому числі) та знімає м’язову напругу. Ортопедична подушка підтримує голову, шию та плечовий пояс, сприяє відновленню правильного дихання та достатньому притоку кисню до тканин головного мозку. Так само як і https://optzakupka.com.ua/podushku та ефект від постільної білизни, просто і зрозуміло, щоб краще було для комфортного сну. Це один із варіантів подарунка до свят.

Поиск