SMART business увійшов в число кращих партнерів Microsoft

1207

Згідно з даними ресурсу statista.com програмне забезпечення Office 365 (нова назва — Microsoft 365) використовується понад мільйоном компаній у всьому світі. Видання Laninfotech, що спеціалізується на темі технологій у бізнесі, наводить дані, що починаючи з 2015 року хмарними сервісами Microsoft Azure скористалась 234 731 компанія у світі. Якщо додати до цього переліку сімейство продуктів Microsoft Dynamics 365 (прим. всесвітньовідомі ERP та CRM-системи), вийде близько 2 мільйонів компаній, котрі щоденно працюють з рішеннями IT-гіганта.

Корпорації рівня Adobe, BMW, Bosch, Coca-Cola, HP, Uber, Vodafone, Xbox вже роками використовують технології Microsoft. Це вимагає від вендора та його партнерів колосальної відповідальності за якість сервісів та програмних продуктів. 

Аби виправдати високі очікування клієнтів Microsoft запровадив чітку систему контролю показників успішності партнерів, одним із яких є наявність компетенцій рівня Gold чи Silver. Компетенції Microsoft дають можливість партнерам продемонструвати технічні навички співробітників та глибину своєї експертизи загалом. 

Компанія SMART business увійшла в число кращих партнерів Microsoft, здобувши 18 компетенцій рівня Gold із 18 можливих.

It’s about SMART business.

«У корпорації Microsoft і у наших партнерів є спільна мета – допомогти клієнтам досягти більшого, покращуючи та автоматизуючи їхні бізнес-процеси, ставати більш успішними і конкурентоспроможними. Працюючи разом зі SMART business з клієнтами регіону Центральної та Східної Європи, ми бачимо, що наш партнер безперервно інвестує в підвищення і розширення своїх технологічних знань, і разом з цим допомагає багатьом компаніям успішно пройти шлях цифрової трансформації», — Данііл Біктіміров, Partner Development Manager Microsoft, регіон Multicountry CEE.

Портфель із 18 компетенцій свідчить, що компанія має сертифікованих співробітників, необхідний досвід у кожній з технічних сфер та відповідні показники продуктивності, тобто фінансові оберти бізнесу.

Погодьтесь, це інформація, котру важко проігнорувати чи залишити непоміченою при виборі виконавців вашого майбутнього ІТ-проекту.

It’s about people.

«Для компанії SMART business первинні навички та вторинні посади. Наш підхід – визначити цілі проекту та запропонувати технологію, готове рішення, методологію, які дозволять досягти мети в короткі терміни з можливістю подальшого масштабування. Це вимагає постійного навчання, креативу і володіння мистецтвом застосування технологій. Це наше ДНК, яке підтримують усі співробітники, і те, заради чого ми існуємо як компанія – постійно розвиваючись, бути довіреним радником в області ефективного застосування всіх можливих технологій Microsoft», — Наталія Онищук, керівна партнерка SMART business.

Компетенції допоможуть бізнесу зорієнтуватись, в яких сферах той чи інший партнер Microsoft є експертом. Вони розподілені по 4 категоріях:

  1. Applications and Infrastructure. Компетенції дають змогу бізнесу ставати більш конкурентоспроможним та розвиватись швидше за допомогою хмарних технологій.
  2. Business Applications. Партнери з компетенціями цієї категорії допомагають компаніям у розробці, впровадженні та інтеграції інтелектуальних додатків на базі Microsoft Dynamics 365.
  3. Data and Artificial Intelligence. Партнер, що володіє компетенціями цієї сфери, має високий рівень знань, щодо створення безпечних систем обміну даними і рішень з використанням технологій машинного навчання та штучного інтелекту.
  4. Modern Workplace and Security. Особливо актуальна категорія для компаній, чиї співробітники постійно чи тимчасово працюють у віддаленому режимі. Партнери з такими компетенціями зможуть впровадити інструменти для безперебійної комунікації співробітників, зберігаючи при цьому безпеку та цілісність систем та даних. 

It’s about technology. 

«З перших днів наша компанія вкладає сили і любов у створення фундаменту технологічної переваги в бізнесі наших клієнтів. Ми стежимо за інноваціями, розбираємо на шматочки кожен продукт і технологію Microsoft, думаємо, як вона поліпшить процеси наших клієнтів і створюємо сервіси та продукти, які вже сьогодні працюють, як завтрашні. Ми ділимося знаннями, досвідом та ідеями заради поліпшення всіх факторів життя суспільства, на які впливають технології, а сьогодні це, без перебільшення – всі можливі сфери. Ми вдячні нашим клієнтам і партнерам, які йдуть цим шляхом з нами», — Кирило Руднєв,
керівний партнер SMART business
.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск