Оформити відправлення за 30 секунд: Meest запустив чатботи у Viber та Telegram

1648

Поштово-логістична група компаній Meest запустила чатботи у Viber та Telegram для відправлення та отримання посилок через поштомати. Це перший сервіс в Україні, що дозволяє керувати усіма процесами, пов’язаними з доставкою лише в кілька кліків.  

Чатботи спрощують роботу з поштоматами: користувачі можуть відкрити скриньку в декілька кліків, а також — оформити відправлення одразу в месенджері. Це займає не більше хвилини. Крім того, тут доступний пошук поштоматів, інформація про всі відправлення клієнта, трекінг та підтримка. 

Через чатбот можна також оплатити відправлення за допомогою Apple Pay та Google Pay. Функція реалізована разом із сервісом Portmone — це унікальна пропозиція на українському ринку. В рамках проекту спеціалісти розробили інтеграцію з месенджерами, яка зводить до мінімуму кількість дій, необхідних для відправлення посилки через поштомат та оплати. 

«Раніше Meest вже мав досвід створення ботів для поштоматів на базі платформи Corezoid. Новий сервіс створила власна команда компанії, яка врахувала всі минулі помилки й зробила дійсно інноваційний продукт. Тепер чатботи працюють стабільніше та мають низку додаткових функцій — в тому числі можливість оплатити відправлення», — зазначають у пресслужбі компанії. 

Вже зараз чатботи показують себе як простий та зручний спосіб керувати поштоматами та посилками, які через них надіслано — конверсія нових користувачів до отриманих відправлень складає 62-65%. 

Скористатися сервісом можна за посиланням — у Telegram чи Viber

Meest — глобальна поштово-логістична група, яка вже понад 30 років доставляє міжнародні посилки в Україну. Компанія є лідером на ринку послуг кур’єрської доставки та має найбільшу в Україні мережу поштоматів.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск