Як швидко та просто оформити страховку онлайн?

Читати на RU

Як швидко та просто оформляти страховку, підшукувати потрібні варіанти полісів та отримати всю необхідну інформацію? Звичайно, за допомогою онлайн-сервісів. Наприклад, таких як платформа онлайн-страхування Ukasko.

Це безкоштовний агрегатор страховок, який дає змогу вибрати відповідний поліс та купити його з максимальною вигодою. Навіть дешевше, ніж на сайті страхової компанії.

Ukasko забезпечує найнижчу ціну завдяки тому, що ціна йде безпосередньо від страхової компанії, без комісій та націнок. Використання агрегатора також є повністю безкоштовним. Платформа проводить розпродажі та знижки своїм коштом, завдяки чому економія при оформленні страховки на Ukasko досягає 25%.

Калькулятор ОСЦПВ

Якщо вам потрібна страховка, ви можете заощадити свій час і не їздити по страховим компаніям, не спілкуватися з представниками кожної з них і не розраховувати щоразу вид страхування, що вас цікавить. Всі ці дії можна скоротити до мінімуму та витратити на вибір та оформлення поліса 10 хвилин за допомогою платформи Ukasko.

На сайті є онлайн-калькулятор ОСЦПВ. Він, як і вся платформа безкоштовний. Ви можете розрахувати вартість страховки за вашими параметрами та порівняти пропозиції від страхових компаній. Зробити це можна за номерним знаком, або за параметрами автомобіля. Все, що вам потрібно – це ввести необхідну інформацію.

Ви можете ввести номер автомобіля, і тоді решта інформації підтягнеться. Або ж вказати місто прописки власника, тип і марку транспортного засобу та об’єм двигуна. За вашими індивідуальними даними розраховується вартість страховки, та ви відразу побачите пропозиції від різних страхових компаній.

Також при розрахунку можна вказати необхідні нюанси, наприклад наявність пільг або те, що машина використовується в таксі. Ціна відображається з урахуванням усіх параметрів.

Порівняння пропозиції від різних страхових

Після того, як ви введете всю потрібну інформацію на сайті, отримані результати можна порівняти для того, щоб купити поліс ОСЦПВ, а перед цим вибрати відповідний варіант страховки. І не лише за ціною.

На сайті є опції, які дозволяють порівняти пропозиції страхових за різними критеріями. Наприклад, відібрати всі пропозиції однієї конкретної компанії або відсортувати за зростанням ціни, найменуванням тощо. Також доступні різні фільтри, наприклад, за опціями.

Це зроблено для того, щоб клієнт міг вибрати найвигідніший поліс страхування за допомогою агрегатора цін Ukasko.

Рейтинги страхових компаній

Ще один важливий фактор у виборі страховки – це рейтинг страхової компанії. Важливо, щоб рейтинг був актуальним та від незалежного оцінювача. Наприклад, світлофор МТСБУ, від регулятора сфери обов’язкового страхування власників наземного транспорту.

На сайті Ukasko поряд з кожною страховою компанією вказано чинний рейтинг та кількість днів, за які в середньому відбувається виплата. Перейшовши на сторінку компанії, можна порівняти актуальний рейтинг із минулим, та простежити тенденцію розвитку компанії.

Які документи потрібні для оформлення електронного поліса ОСЦПВ

Електронна страховка ОСЦПВ, або електронна автоцивілка, оформляється там же, на сайті Ukasko. Придбати поліс можна тут. Після того як ви оберете відповідний поліс ОСЦПВ і натиснете кнопку «Купити», вам потрібно заповнити деякі поля. Ввести номер транспортного засобу, дані паспорта, ідентифікаційний код та адресу. Після цього ви переходите до оплати. Після оплати страховка моментально приходить на вказану адресу електронної пошти та у месенджер.

Що краще: паперовий бланк або електронний поліс ОСЦПВ

Навколо електронного поліса ОСЦПВ й досі багато суперечок, хоча з лютого 2019 року електронні поліси визнані повноцінно чинними документами. Вони діють як у роздрукованому варіанті, так і у цифровому. Після покупки поліс можна завантажити на телефон або інший гаджет, і завжди показувати його безпосередньо з екрана пристрою.

Отже, які переваги має електронний поліс ОСЦПВ?

  1. Електронний поліс ОСЦПВ завжди дешевше на 10%, ніж аналогічна паперова страховка. Знижка закладена в саму державну формулу для розрахунку ціни ОСЦПВ і діє незалежно від вибраних опцій або параметрів страховки.
  2. Електронний поліс ОСЦПВ неможливо підробити. Він формується та зберігається в єдиному реєстрі МТСБУ та є унікальним.
  3. Електронний поліс ОСЦПВ не можна втратити або знищити. Після оплати поліс доступний на електронній пошті та його можна завантажити необмежену кількість разів, як і надрукувати. Тому навіть якщо з телефоном щось трапиться, ви можете завантажити поліс на інший пристрій.
  4. Оформлення електронного поліса триває до 10-15 хвилин. Зробити це можна у будь-який зручний час, з телефона, комп’ютера, планшета чи ноутбука.
  5. І оформляючи поліс ОСЦПВ на платформі онлайн-страхування Ukasko, ви маєте можливість не просто порівняти пропозиції від різних компаній та заощадити, але й спокійно ознайомитися з усією інформацією про поліс, вибрати потрібні опції та придбати страховку таку, як вам треба, а не таку, яку вигідно продати страховому агенту.

А переваги паперових страховок закінчуються лише тим, що цей формат є звичним.

Тому використовуйте можливість заощадити час та гроші на максимум разом з агрегатором цін Ukasko!

Залишити коментар

Коментарі | 0

Пошук