«Альфа-Банк Україна» почав відкривати картки через застосунок «Дія»

2237

Нова функціональність стала доступною після лютневого оновлення цифрового банку Sense SuperApp. Відтепер віддалене відкриття рахунку займає лише п’ять хвилин.

Щоб стати клієнтом «Альфа-Банку Україна» потрібно:

Після цього цифрову картку можна відразу активувати у Sense SuperApp і використовувати без обмежень. Для ідентифікації у Sense з «Дія» підтягуються дані ID-картки або закордонного паспорта.

Ідентифікація через «Дію» стала ще одним варіантом, як можна підтвердити свою особистість та відкрити картку в «Альфа-Банку» віддалено, без візиту до відділення. У листопаді 2020 року банк першим в Україні запустив повноцінну віддалену ідентифікацію через відеочат в цифровому банку Sense SuperApp.

Разом з лютневим оновленням Sense «Альфа-Банк Україна» приєднався до сервісу перевірки квитанцій check.gov.ua. З його допомогою можна перевіряти квитанції та підтверджувати оплату штрафів, державних та інших послуг, а не витрачати час на отримання паперових квитанцій з мокрою печаткою.

Також у Sense SuperApp з’явилася можливість придбати страховку для подорожей з покриттям витрат на лікування COVID-19 та оформити кредит готівкою онлайн.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск