Без стереотипів та ярликів: що подарувати на День закоханих — ідеї від MOYO

1479

Ще не обрали подарунок на День закоханих, негода внесла суттєві корективи у ваші плани, а часу вже обмаль? Не перейматеся і вирушайте у найближчий MOYO. А поки їдете чи замовляєте на сайті — ловіть універсальний гайд корисних подарунків. 

У цій підбірці не будемо ділити презенти на типові «Для нього» та «Для неї» — а розповімо, що подарувати коханим, залежно від їх вподобань, інтересів та стилю життя. 


Для геймерів: 

Якщо ваша половинка полюбляє зависати у світі відеоігор — спростіть їй життя новим геймерским девайсом

Ігрова миша чи клавіатура, ігрова поверхня або гарнітура — точно потішать поціновувачів ігор на ПК. А для консольників можна обрати новий геймпад, зарядну станцію або ж крутезну гру, як-от The Last Of Us 2, Death Stranding, Gran Turismo Sport. 

Хто сказав, що геймінг це не романтично? Придбайте нову гру та проходьте її разом — ніщо так не зблизить, як спільна справа. А зважаючи на те, що наразі в MOYO знижки на ігри до 70%, можна запастися ними наперед — вистачить і на 8 березня, і на день народження. 

Для ЗОЖників: 

Для тих, хто рахує кроки, слідкує за харчуванням і при цьому хоче бути завжди в курсі подій — розумні люди винайшли фітнес-трекери та смарт-годинники. З ними ви зможете відстежувати пройдену відстань, кількість витрачених калорій, серцевий ритм, і звісно, час. Словом, обирайте на будь-який смак та бюджет, залежно від потреб та вимог. 

А щоб заняття спортом точно не були нудними — в нагоді стануть стильні бездротові вологостійкі навушники 2E S9 WiSport In Ear Waterproof Wireless. Серед переваг: якісний звук, ударостійкість, зручність у використанні та значна тривалість роботи. Окрім того, вони ідеально підходять як для спорту, так і для активного повсякденного життя. 

Для фанатів вечірок: 

Вечірки, концерти та веселі збіговиська тепер нам тільки сняться. Проте можна влаштувати справжню паті зі світломузикою, не виходячи з дому. Це не так складно, як може здатися. 

Придбайте розумні гірлянди Twinkly, завантажте відповідний додаток (доступний у GooglePlay та AppStore), встановіть прикраси, під’єднайтеся до Wi-Fi мережі та просто зробіть фото декору, а застосунок самостійно зчитає положення світлодіодів. 

Далі — найцікавіше, оберіть під настрій кольори та ефекти вогників, під’єднуйте bluetooth-колонку і хоч до ранку синхронно запалюйте ваш домашній танцпол. Тоді точно не доведеться сумувати за тусовками. 

Для любителів домашнього затишку:

Прикрутити нову поличку, повісити картину або самостійно зібрати столик для телевізора — впевнені, це люблять далеко не всі. Але як затишно і тепло стає вдома після таких нехитрих маніпуляцій. 

Тим, хто любить постійно наводити лад, змінювати та оновлювати домашній декор подаруйте універсальний Акумуляторний шуруповерт Bosch IXO VI Colour. Так, і кажучи універсальний, ми реально маємо це на увазі. Завдяки додатковим насадкам такий девайс вам і всі шурупи вкрутить, пляшку вина за потреби відкриє, і навіть вогонь розпалить для шашликів. 

Для гурманів і тих, хто цінує свій час: 

Ми живемо в світі, де хатні обов’язки не мають статі. Тож для тих, хто хоче спростити своє побутове життя, аби мати більше часу на розваги — купуйте універсальних помічників для дому. Роботи-пилососи, відпарювачі, мультиварки та електрогрилі прийдуть на допомогу в побуті та значно полегшать його. 

А для тих, хто життя не уявляє без домашніх смаколиків та ще й любить чаклувати над ними — є кухонний комбайн Sencor STM7872BL. І тут зовсім неважливо, хто з вас у парі частіше готує, адже цей гаджет зробить кулінарний процес безтурботним та комфортним. 

Для фанатів нових гаджетів: 

Чи існує той, хто ніколи не хотів отримати в подарунок новенький смартфон, планшет чи ноутбук? Можливо, але таких, певно, меншість. Потішити коханих довгоочікуваним гаджетом — легко. Заходьте на MOYO.ua або в будь-який магазин мережі — обирайте серед численних товарів та звертайте увагу на тематичні акції мережі. Спеціальні знижки та вигідні умови кредитування, подекуди до 24 місяців для виплати, допоможуть обрати навіть коштовний подарунок без суттєвих втрат для гаманця. 

Примітка для забудькуватих та зайнятих: 

Для тих, хто згадує про День закоханих напередодні теж є вихід. Цілодобовий MOYO 24/7, що знаходиться в Києві, на вулиці Марка Вовчка 18А, радий вітати вічно зайнятих киян та гостей міста у будь-який зручний час. Замовляйте товар на сайті або приїжджайте у магазин та забирайте обрані подарунки за 20 хвилин після підтвердження. У MOYO 24/7 доступно понад 20 000 одиниць техніки та електроніки на будь-який смак. Невеликий спойлер: біля цілодобового MOYO реально припаркуватися навіть зараз. 

Про компанію: 

MOYO — національна мережа магазинів техніки та електроніки. Інтернет-магазин moyo.ua пропонує сервіс доставки товарів 24/7. Завдяки автоматизованій транспортній лінії, зі складу здійснюється видача товарів протягом 20 хвилин з моменту замовлення на сайті. Понад 3 млн відвідувачів щомісяця. Компанія дотримується закону України та підтримує всі превентивні дії щодо захисту населення від поширення вірусу COVID-19. Інтернет-магазин працює в посиленому режимі.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск