Як видалити обліковий запис Skype і Microsoft – інструкції

7
Читати на RU

На відміну від видалення облікових записів у звичайних месенджерах і соціальних мережах, видалення облікового запису Skype тягне за собою втрату доступу до багатьох інших додатків від Microsoft.

Редакційна колегія AIN.UA зробив покрокову інструкцію з видалення облікового запису Skype і описав всі наслідки цієї дії для користувача.

Перш ніж видалити обліковий запис

Обліковий запис Skype і обліковий запис Microsoft – це той самий аканти, який дозволить користувачеві входити до різних продуктів Microsoft, тому ви не можете видалити лише одну річ.

Якщо видалити обліковий запис Microsoft (це станеться, коли ви видалите обліковий запис Skype), ви втратите доступ до багатьох служб компанії, зокрема: OneDrive, Outlook, Xbox Live, NuGet.org, Office Online, Hotmail і Microsoft Store.

Навіть після видалення облікового запису Microsoft ви зможете використовувати пристрій Windows, але деякі дії, такі як збереження документів на електронну хмару та віддалене керування пристроєм, більше не будуть доступні.

Проблеми можуть виникнути, якщо єдиним обліковим записом на комп’ютері є обліковий запис Microsoft. Після цього, перш ніж видалити його, ми рекомендуємо створити локальний обліковий запис користувача комп’ютера. Для цього:

  1. Виберіть пункт Почати > Параметри > Облікові записи, а потім виберіть пункт «Сім’я та інші користувачі»;
  2. Виберіть «Додати користувача для цього комп’ютера»;
  3. Виберіть пункт «У мене немає відомостей для входу цього користувача», а потім на наступній сторінці натисніть кнопку «Додати користувача без облікового запису Microsoft»;
  4. Введіть ім’я користувача, пароль, підказку для пароля або запитання щодо безпеки, а потім натисніть кнопку «Далі».

Видалення облікового запису Skype/Microsoft

Обліковий запис Skype можна видалити в програмі Windows, на смартфоні або у вебверсії Skype. Інтерфейс на всіх платформах ідентичний, тому інструкція підходить для будь-якого з варіантів.

1. Потрібно перейти до налаштувань Skype. Для цього натисніть на три крапки біля імені профілю і виберіть розділ «Налаштування» в меню, що відкриється.

2. У налаштуваннях перейдіть на вкладку «Аккаунт і профіль» (він повинен відкриватися за замовчуванням), а в ній — пункт «Закрити обліковий запис».

3. Skype вимагатиме додаткової авторизації. Вам потрібно буде повторно ввести свій логін і пароль.

4. Залежно від способу реєстрації код підтвердження буде відправлений на номер телефону або на електронну пошту.

5. Після цього відкриється вікно зі списком попереджень, що описують, до яких послуг ми втрачаємо доступ. (Ми рекомендуємо уважно прочитати весь цей список, щоб, наприклад, не забути важливі файли в OneDrive, до яких ви втратите доступ). Біля кожної з точок необхідно проставити галочки.

6. Після перегляду сторінки до кінця і розміщення всіх галочок потрібно вибрати причину видалення облікового запису і натиснути на кнопку «Позначити для закриття».

7. Відразу після натискання кнопки «Позначити для закриття» на вашу електронну адресу буде надіслано електронний лист з датою, до якої ваші дані будуть зберігатися в Microsoft. У вас буде 60 днів, щоб змінити свою думку і відновити свій обліковий запис.

Оставить комментарий

Коментарі | 0

Пошук