«А-Банк» роздає інвайти в Clubhouse за реєстрацію в АВаnk24

2217

Що ж таке Clubhouse?

Clubhouse — це соціальна мережа, в основі якої лежить голосове спілкування. У ній є кімнати, спікери та слухачі. По суті, це місце, в якому учасники розмовляють між собою на цікаві для них теми.

Особливістю цієї соціальної мережі є ще й те, що в її учасників є можливість поговорити в режимі реального часу з експертом або відомою особою. У соцмережі вже є Ілон Маск, Марк Цукерберг, Джек Дорсі, Адам Моссера, Опра Уїнфрі, Ештон Катчер, Джаред Лето і багато інших знаменитостей.

Однак потрапити в Clubhouse не так просто, потрібно або мати інвайт (запрошення), або реєструватися і чекати, поки модерація підтвердить вашу заявку, що може затягнутися на довгі дні, тижні, місяці.

«А-Банк» вирішив порадувати всіх охочих отримати інвайт в Clubhouse всього лише за реєстрацію в мобільному додатку АВаnk24.

Що потрібно для отримання інвайту від «А-Банку» не клієнтам банку?

  1. Завантажити мобільний додаток АВаnk24 в AppStore.
  2. Пройти реєстрацію й активувати картку «Зелена».
  3. Написати в підтримку додатку АВаnk24 «Хочу в Клаб» — на барабані вибрати меню «Повідомлення».

Для клієнтів «А-Банку» все ще простіше: при наявності картки «Зелена» необхідно просто написати в чат підтримки програми АВаnk24 «Хочу в Клаб».

Але на цьому «А-Банк» не зупинився. Користувачам, які не використають свій інвайт в цій соціальній мережі, «А-Банк» готовий запропонувати викупити його за 200 грн.

Про «А-Банк»

«А-Банк» представлений на ринку банківських послуг понад 25 років. Послугами банку користується понад 1,6 млн клієнтів. Банк пропонує широкий спектр сучасних фінансових послуг як фізичним, так і юридичним особам. Основна мета банку — надання сучасного і технологічного сервісу в режимі online за допомогою зручного інтернет-банкінгу АВаnk24. Банк широко представлений у всіх регіонах України — 232 відділення готові надати якісний сервіс кожному клієнту.

За новинами «А-Банку» стежте на офіційних сторінках Facebook, Instagram, Youtube, TikTok.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск