Планування виробництва – типові помилки та як їх уникнути?

1047

18 лютого LeverX Group проведе безкоштовний онлайн-вебінар з планування виробничих процесів (PP / DS) на базі сучасної ERP-системи SAP S / 4HANA. Учасники вебінару зможуть розібрати типові сценарії планування виробництва на підприємстві та дізнатися про способи оптимізації під час планування.

Грамотне планування виробництва – важлива умова ефективної роботи будь-якого бізнесу в нестандартних економічних умовах. Що більшим є бізнес, що складніша взаємодія між різними підрозділами, то вища ймовірність виникнення проблем на якомусь з етапів планування та узгодження. Причому визначити причину та знайти вирішення, часом буває дуже складно: «неозброєним оком» їхпросто не видно.

Темою вебінару стане рішення SAP PP / DS, яке дозволяє:

  • виявляти наявні нестиковки;
  • оптимізувати завантаження ресурсів з урахуванням їх доступності при плануванні; 
  • вносити зміни до складу продукту як на етапі запуску виробничої лінії, так і в процесі виробництва. 

Всі ці можливості вирішення сприяють зменшенню фінансових витрат організації та підвищенню обсягів випуску продукції точно в строк.

Можливості рішення SAP PP / DS інтегровані з SAP S / 4HANA – ERP-системою нового покоління (від Enterprise Resource Planning – «планування ресурсів підприємства»). Одним із провідних світових розробників ERP-рішень є німецька компанія SAP.

Акцент на вебінарі буде зроблений на практичну складову, а також розбір конкретних кейсів з практики міжнародних компаній у таких сферах, як меблеве виробництво, виробництво PET-виробів і автомобільна промисловість.

Керівники підприємств зможуть отримати корисну інформацію про стратегію і планування бізнес-процесів (від виконання планів і скорочення термінів виробництва до оптимізації планування). А технічні фахівці – відповіді на конкретні питання про IT-складову інтеграції розглянутих рішень.

Окремий блок вебінару – Q&A сесія з представниками вендора – провідним консультантом за напрямом «Виробництво» Дмитром Кокарєвим і архітектором SCM-рішень SAP Семеном Гайдуком. Слухачі зможуть поставити питання, що їх цікавлять.

Вебінар проведе провідний архітектор SAP-рішень компанії LeverX Group В’ячеслав Сушинський. У 2020 році LeverX отримала статус SAP Global Strategic Supplier for Technical Services.

Зареєструватися для участі в безкоштовному вебінарі LeverX Group з SAP S / 4HANA і SAP PP / DS можна за посиланням

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск