Магазину «Цитрус» за мільйон гривень повернули викраденого лева. Що сталось?

2979

За повернення лева викрадачі вимагали мільйон гривень бонусами. Але не собі — клієнтам «Цитрусу». Магазин мав запустити челендж і роздати по 1000 гривень усім учасникам. Умови виконані, лева обіцяють повернути 20 лютого. 

Що взагалі сталося?

10 лютого відбулася пригода, яку гучно обговорювали у мережі. Вночі троє невідомих вкрали лева з магазину «Цитрус» на Великій Васильківській, 23 (пл. Льва Толстого). Розпізнати грабіжників не вдалося, але вони самі вийшли на зв’язок — надіслали відео з умовами викупу. На вимогу невідомих «Цитрус» за участь у виклику повинен був роздати клієнтам 1 млн грн на покупки до 20 лютого. 

Якими були умови розіграшу?

Щоб отримати гроші, людям треба було придумати наряд чи зробити макіяж в африканському стилі, зняти рик лева на відео, викласти Instagram-сторіз, поставити хештег #упошукахлева та відмітити @citrus_ua. Кожен, хто виконав умови, отримав 1000 гривень на покупки. Всього участь у випробуванні #упошукахлева взяло понад 1 000 людей протягом кількох днів. «Цитрус» достроково роздав мільйон гривень і тепер чекає на повернення лева 20 лютого.

Святкування з нагоди повернення тварини

На радощах «Цитрус» оголосив про гучне свято 20.02. О 12:00 розпочнеться захід, на якому люди зможуть витратити призові винагороди та заробити додаткові бонуси. 

Ця пропозиція діятиме до кінця лютого, до 28.02, у магазині «Цитрус» на Великій Васильківській, 23. 

На покупців у день свята чекають подарунки від партнерів Цитрусу — cмартфони Xiaomi Mi 10T pro, Xiaomi Redmi Note 9 pro і Xiaomi Redmi 9 та телевізори Haier 32″ HD Smart TV BX, Haier 32″ HD Smart TV BX, Haier 50″ 4K Smart TV BX.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск