Факапи та інсайди: в Києві пройде мітап про розвиток продуктів

1216

3 березня в івент-просторі PMHUB відбудеться ProductCamp Meetup, організований компанією-розробником технологічних продуктів Parimatch Tech. ProductCamp Meetup стане івентом, що відкриватиме міжнародну конференцію ProductCamp2021, яка збере найкращих продакт-менеджерів України та об’єднає кілька майданчиків закордоння. На мітапі розкажуть про українську сцену майбутньої конференції та анонсують виступи спікерів. 

Також гості ProductCamp Meetup зможуть послухати доповідь про процес редизайну платформи Parimatch. Своїм досвідом поділяться: 

  • Олександр Мовчан — Lead UX Researcher у Parimatch Tech. Впровадив процес користувальницьких досліджень у компанії та зібрав для цього спеціальну команду UX-дослідників. Куратор курсу UX-design у Kyiv School of Media Arts. 
  • Сергій Ковтун — Product Owner у Parimatch Tech. Разом із командою розробив систему рекомендацій контенту для користувачів. Розвиває внутрішні стартапи компанії в доменах Retail і Affiliate Marketing. 

Спікери розкажуть про комунікацію з користувачами під час редизайну платформи, роботу зі зворотним зв’язком, а також пригадають головні факапи й поділяться висновками роботи.

«Поточний редизайн став однією з наймасштабніших трансформацій нашої платформи за останні роки. Для цього проекту ми протестували десятки гіпотез, а також отримали відгуки від сотень користувачів, тому розповісти нам буде про що», — зазначає Олександр Мовчан. 

«Коли ми починали переїзд, то знайшли дуже мало розгорнутих і успішних кейсів на наш запит, особливо в індустрії entertainment. Нині ж цифри показують, що ми добре впоралися із завданням, тому хочемо поділитися своїм досвідом», — коментує Сергій Ковтун. 

ProductCamp Meetup пройде 3 березня офлайн в івент-просторі PMHUB. Зареєструватися на захід можна за посиланням. 

ProductCamp2021 пройде 20-21 березня. Івент триватиме два дні та збере 16 спікерів на українській сцені, організованій Parimatch Tech у Києві, і більше 50 експертів на майданчиках кемпу в інших містах. 

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск