У Києві відбудеться міжнародна конференція про продакт-менеджмент, спікерів якої виберуть учасники

1287

20-21 березня відбудеться ProductCamp Kyiv Spring’21 — безкоштовна міжнародна конференція, присвячена розробленню технологічних продуктів. Тут збереться найсильніше ком’юніті продакт-лідів, продакт-менеджерів та digital-експертів, які розкажуть про запуск проєктів, інновації, аналітику, маркетинг, монетизацію та багато іншого.

Це — не класична конференція, а спільнота однодумців. Адженду заходу формує ком’юніті — спікерами й контриб’юторами можуть стати всі охочі. Щоб виступити на ProductCamp Kyiv Spring’21, потрібно заповнити форму на сайті та отримати підтвердження від учасників конференції. Водночас організатори самостійно вибирають перших гостей.

В Україні ProductCamp представляє компанія Parimatch Tech. На київській сцені, яка розміститься в івент-просторі PMHUB, першими спікерами стали:

  • Євген Ковалевський — Chief Product Officer у TECHIIA Holding.
  • Рей Астафічев — Head of Growth у Fluix.
  • Андрій Уманський — ex-Product manager в Deviant.art, Inc.
  • Анна Гайворонська — Head of BI & Analytics Parimatch Tech.
  • Денис Пархоменко — Head of Product at Parimatch Tech.

«У світі щодня народжуються та вмирають сотні IT-продуктів, і хороший продакт має враховувати досвід колег. В Україні є чудові профільні конференції, у яких ми беремо участь і навіть виступаємо організаторами, і ProductCamp — прекрасний привід зібратися ще раз і обговорити все те, що нас хвилює та цікавить прямо зараз. Тим паче що обмінятися досвідом ми зможемо не тільки один з одним, а й з усім світом», — зазначає Сергій Бережний, CPO Parimatch.

Усі, хто хоче зробити свій внесок в організацію проєкту, можуть стати контриб’юторами — допомогти в пошуку спікерів, узяти участь у промо, надати підтримку під час стріму тощо. Вони отримають доступ до офлайн-майданчика, де буде проходити трансляція, досвіду, знайомств і можливостей для нетворкінгу. А ще — стануть частиною ком’юніті людей, які розвивають технологічні продукти. Щоб стати контриб’ютором, потрібно заповнити форму на сайті.

«Формат конференції, яку створює ком’юніті, — новий не тільки для PMHUB, а й для України загалом. Ми впевнені, що такий крок не тільки підвищить якість заходу, але ще більше залучить до нього учасників і глядачів. Тому якісні дискусії та нетворкінг гарантовані, навіть в онлайні», — зазначає Оля Сафіна, артдиректор івент-простору PMHUB & Employer Brand Manager у Parimatch Tech.

ProductCamp Kyiv Spring’21 стартує 20 березня о 10.00 і триватиме два дні. Для перегляду конференції як глядач потрібно пройти стандартну реєстрацію, також на сайті. Водночас для учасників будуть доступні кілька потоків у YouTube — з українською та з міжнародною сценою.

Слідкувати за новинами ProductCamp Kyiv Spring’21 можна на сторінці події в Facebook.

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск