Отримати сервісний супровід техніки стало ще простіше. ЕКТА Сервіс інтегрував застосунок «Дія» в роботу компанії

857

14 квітня 2021 року ЕКТА Сервіс однією з найперших сервісних компаній розпочала роботу з «Дія», тим самим значно спростила обслуговування своїх клієнтів.

«Дія» єдиний застосунок у світі, в якому цифровий паспорт офіційно визнається нарівні з паперовим. Компанія ЕКТА Сервіс, що надає додаткові вигідні послуги для користувачів сучасної електроніки та гаджетів понад 10 років, завжди підтримує новітні тенденції та шукає шляхи для комфортного обслуговування своїх клієнтів. Купуючи нову техніку, клієнт має можливість придбати додаткові послуги, а саме — запуск та налаштування приладу, ремонт у разі поломки, заміна старого гаджету на новий та додаткову подвійну гарантію.

Для звернення в ЕКТА Сервіс, коли щось трапляється з приладом, процедура законодавчо вимагає копії паспорту та ІПН для юридичної сили та фіксації випадку. Раніше клієнт особисто приїздив у офіс, оформлював відправку документів поштою або надсилав фото завірених особисто документів у чат-бот месенджери компанії. Тепер ця процедура стала значно простішою та комфортнішою для клієнтів компанії, завдяки застосунку «Дія». 

Для отримання копії цифрових документів в систему компанії, клієнту необхідно підтвердити передачу копії, перейшовши за посиланням, надісланого компанією на смартфон. Якщо клієнт особисто прийшов у офіс, працівник сканує штрих-код документу зі смартфона. Для передачі копії, клієнту потрібно лише підтвердити запит у застосунку,  натиснувши — «Надіслати через Дію».

Швидкий доступ до цифрових документів через застосунок «Дія» значно полегшить життя українцям у всіх життєвих ситуаціях. Тепер не потрібно марнувати час у чергах, заповнювати безліч паперів та нервувати, коли щось йде не за планом.

ЕКТА Сервіс — лідер ринку електроніки у сфері додаткових послуг в Україні. Сервіс дійсно замінює техніку на нову, позбавляючи клієнтів від зайвих витрат грошей та часу.

«Дія» — мобільний застосунок з цифровими документами та онлайн-послугами, розроблений Міністерством цифрової трансформації України.

«Дія 2.0» — оновлений мобільний застосунок, за допомогою якого українці мають змогу отримувати доступ до своїх цифрових документів, і в потрібних життєвих ситуаціях всього у кілька кліків шерити їх цифрові копії. Серед них — ID-картка та закордонний біометричний паспорт, студентський квиток, посвідчення водія, свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу, страховий поліс транспортного засобу, податковий номер (РНОКПП), свідоцтво про народження та довідка переселенця (ВПО).

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск