Оновлення Sense SuperApp: збір грошей, керування підписками, цифрова кредитка

998

«Альфа-Банк Україна» представив чергове велике оновлення Sense SuperApp – єдиного цифрового банку для будь-якої фінансової задачі. Про найцікавіше у Sense – з великого релізу банку:

Керування підписками

В «Альфа-Банку Україна» впевнені, збирати квитанції – дивно, а пам’ятати всі підписки й токени – просто. У світі цифрових платежів складно запам’ятати, де зберіг дані своєї картки та на які сервіси її «підписав». А тепер і не потрібно. Усі підписки, сервіси, ґаджети, які зберегли токен (безпечний цифровий аналог для онлайн-оплати) вашої картки, можна подивитися в Sense в розділі «Керування» вашої картки. У відповідних розділах «Керування підписками» або «Керування пристроями» непотрібні та забуті токени можна видалити одним свайпом.

Цифрова кредитка RED

Прокинутися о 7 ранку – складно, а оформити кредитку RED – легко і за хвилину. Найпростіший і найшвидший спосіб оформити кредитну картку з попередньо ухваленим кредитним лімітом для наявних клієнтів банку – в Sense SuperApp. Просто увійдіть у застосунок, тапніть на рекламний банер у розділі «Продукти» або на «+» у розділі «Мої картки» і активуйте та додайте свою цифрову кредитку RED в Apple Pay / Google Pay.

Лайфхак: ті, хто вже встиг приєднати «Київстар» до свого Sense або зробить це зараз, отримують покращений підвищений ліміт.

Підключення послуг «Київстар»

Переглядати рахунок «Київстар» – круто, керувати – ще крутіше: кількість мегабайтів, роумінг та інше – вже за фірмовим ярликом. У новій версії Sense базові послуги за номером можна підключати й відключати за допомогою декількох тапів. Просто тиснете на ярлик «Київстар» з «Робочого столу» або в «Продуктах». 

Зібрати гроші або розділити чек

Забути імена на вечірці – ніяково, а скинутися грошима за рахунком – навіть приємно. Скластися на спільні плани, оплатити компанією чек у кафе, контролювати статус збору грошей – тепер усе це можна робити в Sense SuperApp. Достатньо поділитися посиланням на свій рахунок або відсканувати QR-код. Для цього потрібно:

  • зайти в меню «Історія/Витрати» або «Деталі операції» чи вибрати свою картку в «Продуктах»;
  • вибрати опцію «Зібрати гроші»;
  • вказати суму і кількість учасників;
  • згенерований QR-код можна дати відсканувати на місці або відправити запит учасникам збору будь-яким зручним способом.

 До речі, під час переказу учасники збору можуть вибрати собі кумедну аватарку і знати, хто щедра лама.

Швидка сплата штрафів

Стояти в заторі – довго, а сплачувати штрафи в Sense – швидко. Для сплати штрафу потрібно зайти в розділ «Переказ/Платіж» на вкладку «Платежі», вибрати «Штрафи ПДР» і ввести номер авто таі дані техпаспорта. У майбутньому Sense SuperApp буде автоматично моніторити штрафи за порушення ПДР. Якщо такий з’явиться, то клієнт відразу одержить повідомлення з посиланням на платіж.

Про всю нову функціональність, доступну після оновлення, можна дізнатися у великому релізі «Альфа-Банку Україна».

Оставить комментарий

Комментарии | 0

Поиск